8 mai 2012

Fluviul ucigaş

„Fluviul ucigaş” („The River”) este un nou serial ce va fi difuzat în exclusivitate la AXN. Acest serial horror a fost regizat de Oren Peli (regizorul filmului „Activitate paranormală”) şi are premiera pe 15 mai 2012, la ora 23:00, continuând în fiecare marţi.

Serialul urmăreşte aventurile mistice ale soţiei şi fiului lui Emmet Cole, explorator renumit şi personalitate TV, care dispare în adâncurile Amazonului în timp ce încerca să filmeze împrejurimile impresionante ale fluviului pentru o emisiune de succes. Tess, soţia sa, şi Lincoln, fiul său, împreună cu echipajul lui Emmet pornesc într-o călătorie pe Amazon în căutarea lui. Călătoria lor devine din ce în ce mai înfiorătoare pe măsură ce căutarea se intensifică.

Nu doar povestea plină de suspans este remarcabilă, ci şi distribuţia. Personajul lui Emmet Cole este interpretat de Bruce Greenwood, cunoscut pentru rolul Captain Pike din „Star Trek” din 2009. Leslie Hope, apreciată pentru rolurile din „House MD” şi „Star Trek: Deep Space Nine”, este de această dată soţia lui Emmet, Tess. În rolul fiului celor doi îl vom vedea pe Joe Anderson, actorul britanic din „The Crazies” şi „The Grey”. În unicul serial de groază creat de Oren Peli, îşi face apariţia şi o actriţă de origine maghiară, Lili Bordán ce va juca rolul personajului Mina.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook