24 februarie 2016

Flash-uri din sens opus

Curtea Veche Publishing organizează miercuri, 24 februarie 2016, evenimentul de lansare a primului tratat umoristic despre meseria de polițist rutier: „Flash-uri din sens opus” de Marian Godină. Evenimentul se desfășoară cu participarea Primului Ministru al României, domnul Dacian Cioloș. Alături de Marian Godină, iau cuvântul Iren Arsene, directoarea editurii Curtea Veche, și Dragoș Bucurenci. Lansarea de carte are loc începând cu ora 18:00 în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I” din București. Intrarea este liberă și accesul în sală se face între orele 17:00 și 17:50.

Flashuri din sens opus

Volumul a devenit deja un fenomen editorial după numărul foarte mare de comenzi într-un timp foarte scurt. În perioada de precomenzi, editura a primit 15.000 de solicitări.

Pe Marian Godină îl ştim de pe Facebook, unde ne ţine la curent cu cele mai noi întâmplări din traficul cotidian, toate povestite într-un stil aparte, original, amuzant. El este poliţistul care transformă personaje savuroase în adevăraţi exponenţi ai unor categorii sociale pe care nu avem cum să nu le fi întâlnit măcar o dată: românul care lucrează prin ţări străine şi după ce se întoarce cu o maşină la mâna a doua încalcă reguli de circulație fără remuşcări, bețivanul care comunică exclusiv prin înjurături, dar care totuşi îşi recunoaşte greşeala, micul întreprinzător care vrea să îşi câştige cinstit pâinea, dar pe care norocul îl cam ocoleşte.

„Despre Flash-uri din sens opus vă pot spune că este o carte care vă va trece cu siguranță prin toate stările. Vă va întrista, veți râde cu lacrimi, vă va amuza, veți regreta (nu că ați cumpărat-o), vă va provoca milă, revoltă, veți râde iar. Cu siguranță vă va antrena toți mușchii mimicii,” declară Marian Godină. Întâmplările din carte includ momente din timpul formării sale și experiențe din activitatea de polițist rutier, alături de frânturi din viața personală și culise ale momentelor-cheie urmărite public în ceea ce privește pagina sa de Facebook.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook