12 aprilie 2019

Final Frontier #8 – târg de carte SF&Fantasy

Scriitori români de SF&F care provoacă cititorii la dezbateri fantastice, biblioteci pline de noutăți editoriale, ateliere în care explorează lumi noi, figurine, VR, Booktubers, concursuri de cosplay și gaming pentru toți #DragoniiDeBibliotecă feroce – asta este pregătit pentru week-end-ul 13-14 aprilie 2019, la Final Frontier #8, Universitatea Dimitrie Cantemir (Splaiul Unirii nr. 176) în intervalul 11:00 – 19:00.



Dacă sunteți un #DragonDeBibliotecă veritabil, profitați de pachetele-cadou și reducerile de până la 40% cu care vă așteaptă Nemira, Paladin, Crux Publishing, Tritonic, Millennium Books, Crime Scene Press, Herg Benet, Pavcon, Quantum Books, Bookoteca, Berg și mulți alții.

Nu ratați posibilitatea de a vă întâlni cu scriitoarea Ana-Mariea Negrilă, invitatul special al acestei ediții și alte nume alte SF-ului românesc. Marian Coman, Michael Haulică, Alexandru Lamba, Marian Truță, Theo Anghel, Aurel Cărășel, Daniel Timariu, Alexandru Voicescu și mulți alții sunt prezenți la cele peste douăzeci de lansări de carte, dezbateri și paneluri care se desfășoară în două zile de târg pline de evenimente.

Dacă sunteți atrași de partea vizuală, aruncați-vă ochii pe expoziția de comics semnată Scc.Comics (Octav Ungureanu), pe obiectele fan art care completează foarte bine colecția voastră de cărți SF sau pe stickerele trăznite de la Crazy Stickers – perfect ca să vă personalizați posesiunile dragonești.

Opriți-vă la ateliere de scriere creativă, cosplay sau prezență scenică susținute de profesioniști în domeniu de la care poți învăța mai multe despre ce înseamnă lumea SF&Fantasy. Este a doua ediție în care #FF găzduiește un concurs de cosplay la care sunteți invitați să participați, fie că faceți parte din public sau sunteți concurenți. Iar anul acesta puteți încerca chiar la târg board games.

Și zona dedicată celor interesați de tech este în creștere: inspirați de romanele fantastice organizatorii au pregătit pentru voi povești create în realitatea virtuală de la Gateway VR, figurine printate de imprimante 3D și o zonă de gaming oferită de Trust Gaming.

Partenerii Mercusys așteaptă publicul în competiția de HearthStone 1 vs. 1, unde poate câștiga dispozitive Mercusys, iar apoi își pot testa dexteritatea cu jocul Jenga. Participanții au ocazia să descopere și primul router Gigabit al companiei, Mercusys AC12G, expus în premieră pentru publicul din România.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook