8 februarie 2013

Fetele – sezonul 2

Sezonul al doilea al serialului „Fetele” („Girls„) are premiera la HBO sâmbătă, 9 februarie 2013, de la ora 20:30. Scenarista, regizoarea şi actriţa Lena Dunham revine cu noul sezon al serialului laureat cu Emmy şi două Globuri de Aur.



Axat pe aventurile urbane ale unui grup de femei în vârstă de 20 şi ceva de ani, serialul îi are drept protagonişi pe Hannah Horvath (interpretată de Lena Dunham), prietenele sale, foştii prieteni, iubiţii şi foştii iubiţi.

La ediţia de anul acesta a Globurilor de Aur, Lena Dunham a primit premiul pentru cea mai bună actriţă într-un serial de comedie, iar „Fetele” a primit titlul de cel mai bun serial de comedie. Pe lângă Lena Dunham, care joacă rolul lui Hannah, distribuţia serialului îi cuprinde pe Allison Williams în rolul lui Marnie, fosta colegă de cameră a lui Hannah, Jemima Kirke în rolul proaspăt căsătoritei Jessa; Zosia Mamet în rolul Shoshanna, care începe cel de-al doilea sezon evitându-l pe Ray (interpretat de Alex Karpovsky); şi Adam Driver în rolul lui Adam.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook