3 septembrie 2009

Festivalul Naţional-Concurs de Satiră şi Umor „Povestea vorbei”

În perioada 29-30 octombrie 2009, la Rm. Vâlcea se desfăşoară ediţia a IV-a a Festivalului Naţional-Concurs de Satiră şi Umor „Povestea vorbei”, sub genericul „De la lume adunate/ Şi-napoi la lume date” (Anton Pann). Concursul se va desfăşura pe două secţiuni: epigramă şi proză scurtă umoristică.

Creatorii de epigramă vor expedia în trei exemplare (sistem motto) un număr de şase epigrame, câte trei pentru fiecare dintre cele două teme, lucrări nepremiate la un alt concurs şi nici publicate. Temele sunt: „Drumurile noastre toate…” şi „Vezi bârna din ochiul tău şi nu vorbi p’alt de rău!” Epigramiştii selecţionaţi se vor întrece într-un concurs cu public, pe teme date la faţa locului.

Prozatorii umorişti vor trimite câte trei lucrări de proză scurtă umoristică, în trei exemplare (sistem motto), care să nu depăşească două pagini de fiecare lucrare, dactilografiate sau computerizate, la un rând şi jumătate, lucrări nepremiate la un alt concurs şi nici publicate.

Toate lucrările vor fi expediate până la data de 5 octombrie 2009, data poştei, pe adresa Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Vâlcea, Bd. Nicolae Bălcescu, nr. 28 A, cod 240192. Se va consemna pe plic: pentru concursul „Povestea vorbei”, secţiunea epigramă sau secţiunea proză umoristică, după caz.

Concurenţii premiaţi vor fi anunţaţi în timp util pentru a participa la manifestările prilejuite de festival, ce se vor desfăşura în perioada 29-30 octombrie 2009.

Persoane de contact: Popian Bogdan Florian – coordonator festival: tel. 0350 407497, 0350 407498, 0755521455 şi Nichi Ursei – coordonator festival: 0746088492.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

One thought on "Festivalul Naţional-Concurs de Satiră şi Umor „Povestea vorbei”"

  1. vanghele ion spune:

    Ma intereseaza.As vrea cateva lamuriri in ce priveste sistemul motto, deoarece nu am mai participat la astfel de concursuri, si nu stiu despre ce este vorba cu exactitate.
    (Sa inteleg ca trebuie sa vin neaparat cu „motto”-cicleta, sau primiti si biciclisti la concurs?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook