21 martie 2012

Fata din curcubeu

Tania Popa, cunoscuta actriţă a Teatrului Naţional din Bucureşti, invită publicul la premiera spectacolului „Fata din curcubeu”, pe un text scris şi pus în scenă de Lia Bugnar special pentru actriţă şi acceptat cu entuziasm de Teatrul Naţional în cadrul programului „Uşi deschise pentru toţi”. Premiera oficială are loc vineri, 23 martie 2012, de la ora 20:00, la Sala 99, iar prima reprezentaţie pentru public – vineri, 30 martie 2012, de la ora 20:00, în aceeaşi sală intimă aflată la parterul Sălii Amfiteatru.



Liei Bugnar spune:

Tania Popa e actriţa aia care a intrat la 16 ani la facultatea de teatru şi toată lumea a decis că-i genială. Basarabeancă talentată, de. După care ne-am obişnuit cu ea, s-a obişnuit şi ea cu ea şi… nu ştiu, parcă anii i-au mai tuns din raze. Zilele astea o să iasă cu un spectacol scris şi îndrumat de mine… Acum ea îl infloreşte la fereastra voastră şi îl infructeşte, şi il desfrunzeşte, şi ii retează crengile sub ochii voştri.

E, poate, cel mai frumos lucru pe care l-am văzut în ultimul timp,. Tania e mai Tanie decât a fost ea vreodata… e ca un pumn în stomac, e ca un borcan de iaurt pe spatele ars al unui rătăcit în Sahara, e ca o pană de păun picată în şleaul înnoroiat lăsat de roata unui tractor, e ca numărul de pe braţul unui evreu supravieţuitor, e ca un hohot de râs când încă nu ţi-a trecut tristeţea de adineauri…

Deci, cuvinte cheie de ţinut minte: Tania, fata din curcubeu, Naţional, curând, înspăimântător de frumos.

Ar mai fi de amintit că Tania Popa este secondată cu talent şi eleganţă de Marian Hâncu, un tânăr şi talentat pianist.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook