19 aprilie 2010

Faithless îşi lansează un nou single

După o pauză de aproape patru ani, Faithless revine în forţă cu un nou material discografic, „The Dance”, primul extras pe single, „Not Going Home” urmând a fi lansat la începutul lunii mai 2010. Vara aceasta Faithless va reveni şi în Bucureşti pe 16 iulie 2010, pe stadionul Iolanda Balaş Soter, pentru un nou show electrizant, în cadrul Ciuc Summer Fest, după ce a cucerit publicul român în cadrul primei ediţii BESTFEST din 2007.



Primăvara aceasta îi va răsfăţa pe fanii Faithless cu un nou single, “Not Going Home”, dar şi cu un nou material de studio, “The Dance”, album ce urmează a fi lansat pe 17 mai 2010. Primul single oficial de pe acest material a fost difuzat în premieră în luna februarie pe BBC Radio 1, în cadrul emisiunii moderate de Pete Tong, acelaşi DJ care a introdus în playlistul show-ului radio, în luna august a anului 2009, un mix dub al piesei “Sun to me”, ce prefaţă lansarea noului album. Însoţit deja de un videoclip spectaculos, “Not Going Home” a fost rapid îndrăgit de fanii trupei, însuşi solistul Maxi Jazz declarând că “single-ul poate fi considerat o adevărată simfonie în materie de muzică de club, o mostră de energie sonică. Videoclipul, care este extrem de animat, te duce către un spaţiu erotic, fierbinte şi către o lume psihedelică. Titlul piesei spune totul despre mesajul pe care dorim să îl transmitem, reprezintă un imbold la a te distra indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul tău. Trebuie ca această bună dispoziţie să te ducă la ideea de a petrece, şi nu să aştepţi că petrecerea să devină un moment potrivit pentru a te simţi bine.” Single-ul “Not Going Home”, care va fi lansat oficial pe data de 3 mai 2010, se bucură şi de atenţia câtorva dintre cei mai renumiţi producători de muzică dance din întreaga lume, precum Eric Prydz, Herve, Seiji & Rollo, Sister Bliss sau Arman van Buuren, care au pregătit deja o serie de remix-uri ce pot fi ascultate pe diferite platforme online.

Membrii Faithless vor fi prezenţi în faţa publicului român într-un show spectaculos pe data de 16 iulie, pe scena Ciuc Summer Fest. Festivalul se va desfăşura în perioada 16-18 iulie 2010, pe stadionul Iolanda Balaş Soter din Bucureşti, Faithless fiind primul dintre headlinerii celor trei zile, urmat de Pink Martini (17 iulie) şi Gary Moore (18 iulie).

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook