4 august 2014

English trough Theatre & Painting

Mara Study, specializată în turismul educaţional, organizează o tabără de teatru şi pictură în limba engleză, în perioada 24 – 31 august 2014. În cadrul acestei tabere, copiii au ocazia de a pune în scenă piesa “Macbeth” de William Shakespeare, coordonaţi de un profesionist din Marea Britanie. Pot participa copii cu vârste între 11 şi 17 ani, care cunosc limba engleză la nivel mediu.

Principala activitate desfăşurată în această tabără este pregătirea spectacolului de teatru în limba engleză, sub toate aspectele sale: arta actorului, mişcare, dicţie, costume, decoruri.

Prima ediţie a taberei de teatru în limba engleză a avut loc în 2013, la Râşnov, şi a fost foarte apreciată atât de către copiii participanţi, cât şi de părinţii acestora. Tinerii regizori britanici care au coordonat programul, au reuşit să insufle copiilor dragostea pentru arta teatrală şi pentru geniul lui Shakespeare, să le descopere şi să le cultive talentul, creând împreună un spectacol deosebit în limba engleză, în mijlocul naturii.

Anul acesta, tabără se va desfăşura într-un alt peisaj superb oferit de lacurile Mostistea, la 24 km de Bucureşti, în Complexul turistic Valea Iazurilor.

Participarea la un astfel de program îi ajută pe copii să-şi dezvolte abilităţi de comunicare, să-şi depăşească teama de a vorbi în public, să se descopere pe ei înşişi, toate acestea contribuind la dezvoltarea personală.

Copiii participă în mod activ şi la pregătirea costumelor şi a decorurilor. Alte ativităţi importante sunt workshop-urile de pictură coordonate de Andreea Gheorghiu, artist plastic.

Tabără se desfăşoară în cadrul Centrului de Agrement Valea Iazurilor, care se află la 24 km de Bucureşti şi care oferă facilităţi deosebite pentru vacanţa copiilor. Arhitectura interesantă în formă de vapor a restaurantului rustic, aleile amenajate cu gust, facilităţile de agrement şi personalul prietenos sunt câteva dintre atracţiile complexului.

Workshop-urile au loc în spaţii special amenajate.

Cursurile de limba engleză au ca temă textul spectacolului.

La sfârşitul taberei, părinţii şi prietenii sunt invitaţi să vizioneze spectacolul şi să viziteze expoziţia cu lucrările pictate în timpul taberei.

În timpul liber, copiii au posibilitatea să participe şi la activităţi de recreere, precum: înot în piscină, tenis, tiroliană, pescuit sportiv, zombing.

Pentru mai multe informaţii, puteţi telefona la 0736913866 sau puteţi scrie la office@mara-study.ro

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook