9 aprilie 2015

E 100% oficial: Citatepedia este marcă înregistrată

Citatepedia este de mult timp un brand, chiar unul foarte cunoscut. Aşa că unii se gândesc să fure din succesul fenomenal pe care îl are acest proiect, folosindu-i denumirea.

Din acest motiv, anul trecut am început demersurile pentru a înregistra la OSIM marca „Citatepedia”. Este un proces lung, cu mai multe perioade de aşteptare, dar astăzi am primit Certificatul de înregistrare a mărcii. Pe care îl prezentăm cu bucurie:

Citatepedia OSIM 640

SlabAcceptabilOKBunExcelent 5 voturi
Încarc...

4 thoughts on "E 100% oficial: Citatepedia este marcă înregistrată"

  1. Agamemnon spune:

    Felicitări, Domnule Velea! Iată că v-aţi găsit o pavăză juridică împotriva hoţilor! Rămâne să mai găsiţi un scut împotriva grafomanilor care invadează metodic saitul cu „operele” lor submediocre, scrise şi adăugate într-o grabă nebună, susţinute fraudulos, prin vot şi comentarii, de găşti bine organizate, de aşa-zişi prieteni ai „creatorilor”. Când ei de fapt sunt duşmani ai adevăratei culturi şi ai limbii române. Contaminarea saitului cu mediocritate şi diletantism coboară mult valoarea şi atractivitatea acestuia. Sunt câţiva apărători ai acestor valori, foarte activi în momente critice, dar sunt adeseori depăşiţi de amploarea fenomenului şi de vulgaritatea „partizanilor” literaturii de mâna a treia. Succes!

  2. Iulia Mirancea spune:

    Excepţional comentariu, sir Agamemnon! Habar n-am avut de aceste postări, abia acum le-am descoperit, întâmplător! În perioada realizării lor, eu personal mă aflam în spital, din cauza menţionatelor găşti bine organizate! Sigur că am fost într-o stare critică şi aşteptam, „ca mortul colacul”, rezultatele analizelor medicale! Dar iată că, Supremaţia a vrut să mă întorc aici, şi mai activă (am scris cinci comentarii de aseară până acum)!

    Iubesc mult Citatepedia şi, deşi am primit interdicţie din partea familiei de a mai veni pe acest site dar şi ameninţări din partea acelor găşti despre care vorbiţi dumneavoastră (v-am implorat să mă ajutaţi dar …), totuşi, se pare că, nimic, nici măcar moartea nu mă va despărţi de Citatepedia! Da, nici chiar moartea! Căci am lăsat aici, realmente, o parte din inima mea (sănătate), din râvna mea, din respiraţia mea, din întreaga mea fiinţă! Iar argumentele mele forte vor exista concret şi după ce eu nu voi mai fi!
    Pentru că tot ce am dat, am dat din drag de spiritualitate, din drag de Frumos!

    Ar fi bine să-i apărăm concret pe „apărătorii” despre care vorbiţi, domnule Agamemnon, nu să-i lăsăm de izbelişte, când au nevoie de noi, dacă într-adevăr luptăm pentru existenţa acestui site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook