16 noiembrie 2017

Drumurile basmului european. România la BookCity Milano 2017

În cadrul Târgului de carte BookCity Milano 2017, care se desfășoară între 16–19 noiembrie 2017, Institutul Român de Cultură şi Cercetare Umanistică de la Veneţia prezintă, în colaborare cu EUNIC Milano şi DOdA design, în data de 18 noiembrie 2017, lectura animată a unor basme ce provin din mai multe spaţii culturale europene, la Muzeul Naţional al Ştiinţei şi Tehnicii Leonardo da Vinci din Milano, de la ora 14:00 la ora 15:00 – Sala Biancamano și de la ora 15:30 la ora 17:00 – Spazio Polene.



România este reprezentată de basmul „Fiul lui Aram” din volumul „Călătoria lui Vlad în Celălalt Tărâm”, semnat de scriitoarea Sînziana Popescu. Volumul a fost tradus în limba italiană de Sara Salone, publicat în 2015 cu titlul „Il viaggio di Vlad nel Mondo-di-là” (Ed. Mediamorphosis) şi prezentat, în acelaşi an, la Salonul Internaţional de Carte de la Torino.

Lectura animată este prezentată de actorii companiei PACTA şi de Ditta, Gioco, Fiaba. Basmele propuse provin din Austria, Belgia, Cehia, Germania, Polonia, România şi Spania.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook