1 iunie 2010

Divorţ la Hollywood

Hallmark Channel prezintă în premieră mini-serialul de succes „Divorţ la Hollywood” („The Starter Wife”), despre Molly Kagan (interpretată de Debra Messing), o nevastă plictisită şi răsfăţată de la Hollywood, care este părăsită de soţ doar cu câteva săptămâni înainte de expirarea contractului prenupţial (exact când vârsta a început să-şi spună cuvântull!). Prima difuzare va fi miercurea, la ora 20:00, între 9 şi 23 iunie 2010, iar a doua difuzare de luni până vineri, la ora 18:00, între 28 iunie şi 2 iulie 2010.



„Divorţ la Hollywood”, mini-serialul premiat cu Emmy şi nominalizat la Globurile de Aur – are un subiect incitant, amuzant şi deopotrivă seducător, bazat romanul best-seller cu acelaşi nume al lui Gigi Levangie Grazer, cu Debra Messing, Judy Davis şi Joe Mantegna în rolurile principale.

După ce primeşte un telefon neaşteptat de la soţul ei, un mogul al filmelor de la Hollywood, prin care îi cere divorţul, Molly Kagan devine din “soţia cuiva important” un subiect de bârfă în lumea mondenă. Este trecută imediat pe lista neagră în tot oraşul, iar acum agenda ei este goală şi are mult prea mult timp liber la dispoziţie.

Abandonată de comunitatea din Hollywood care odată o adora, trebuie acum să privească dincolo de colivia în care s-a izolat şi să găsească în lumea din jur noi posibilităţi, pe care nu le văzuse până acum.

Când îşi pierduse şi ultima speranţă, prietena ei Joan vine la timp cu o soluţie salvatoare, invitând-o să locuiască împreună cu fiica ei de 3 ani, în casa de pe plaja din Malibu Colony a acesteia, una din cele mai elegante proprietăţi private ale elitei de la Hollywood. Este momentul ca Molly să lase în urmă statutul de soţie controversată şi să înceapă o nouă viaţă.

Cu ajutorul prietenilor, Molly îşi dă seama că nu mai este privită prin raportare la soţul ei, ci este apreciată pentru ceea ce este ea cu adevărat. Oare ce urmează în continuare, poate o întâlnire romantică spectaculoasă?

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook