29 iunie 2010

Distribuţie sonoră pentru serialul „În derivă”

Serialul dramatic „În derivă” are ca idee centrală una dintre caracteristicile societăţii moderne, şedinţa de terapie, văzută prin ochii unui psihiatru de elită. Fiecare episod din cele 45 ale serialului se concentrează pe câte o sesiune de terapie – 4 şedinţe individuale între psihiatru şi pacienţii săi, urmate de câte un episod săptămânal în care psihiatrul îşi vizitează propriul terapeut.



Marcel Iureş, unul dintre cei mai faimoși actori români, interpretează rolul principal – psihoterapeutul Andrei Poenaru, al cărui univers profesional şi personal pare să se destrame, săptămână de săptămână.

În fiecare luni, Nora, o femeie atrăgătoare și inteligentă, vine la Andrei și încearcă să-și pună ordine în viață. Nora este interpretată de Maria Dinulescu, cunoscută pentru rolurile din „California Dreamin’ (nesfârșit)”, în regia regretatului Cristian Nemescu, și „Pescuit sportiv”, al lui Adrian Sitaru, care i-a adus premii de interpretare la Salonic și Buenos Aires.

Pacientul de marți este Victor, ofițer în trupele speciale, un bărbat arogant, care se consideră deasupra tuturor. Victor este interpretat de Vlad Zamfirescu, actor la Teatrul Bulandra, remarcat la cinema în „Italiencele” (regia Napoelon Helmis) și „Restul e tăcere” (regia Nae Caranfil).

Diana este o tânără gimnastă care a suferit un accident și vine în fiecare miercuri la Andrei pentru o evaluare psihologică. Diana este interpretată de Maria Mitu, proaspăt debutată în „Derby”, cel mai recent scurtmetraj semnat Paul Negoescu.

Joia e destinată terapiei de cuplu – Tudor şi Ruxandra sunt căsătoriți, au un copil și vor să decidă dacă să-l facă sau nu pe al doilea. Tudor e interpretat de Bogdan Dumitrache, cunoscut din lungmetrajele „Moartea domnului Lăzărescu” (regia Cristi Puiu) și „Portretul luptătorului la tinerețe” (regia Constantin Popescu), dar și din scurtmetrajele „Trafic” (Palme d’Or, Cannes 2004) şi „Captivi de Crăciun”, proiect finalist al Concursului Naţional de Scenarii iniţiat de HBO România şi organizat în parteneriat cu TIFF. Ruxandra este interpretată de Andreea Bibiri, aplaudată pe scenă în „Lecția”, „Turandot” și „Unchiul Vanea”, iar la cinema în „Niky și Flo” (regia Lucian Pintilie) și „Offset” (regia Didi Danquart).

În fiecare vineri, Andrei își vizitează propriul psihoterapeut – Maria Pascali, cea care, cu ani în urmă, l-a inițiat și l-a format. Maria este interpretată de Tamara Creţulescu, prezență emblematică a teatrului și filmului românesc.

Laura, soția lui Andrei, severă, dar nesigură, este interpretată de Gabriela Butuc; Alexandra, fiica lui Andrei, rebelă, dar sensibilă, este interpretată de Laura Ilie. Flavian și Ileana, părinții Dianei, sunt interpretați de Cornel Scripcaru și Clara Vodă.

Regia serialului „În Derivă” este semnată de Adrian Sitaru şi Titus Muntean. Producători executivi din partea HBO Central Europe sunt Aurelian Nica și Andrei Crețulescu. Filmările pentru „În derivă” vor dura până în luna august 2010, iar premiera pe HBO România va avea loc în decembrie 2010.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

One thought on "Distribuţie sonoră pentru serialul „În derivă”"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook