1 iunie 2017

Digital Unicorn sărbătoreşte Ziua Copilului anunţând „Castelul fermecat”

Ce modalitate mai bună poate avea o editură pentru a sărbători Ziua Copilului, dacă nu anunţul publicării unei excelente cărţi pentru copii?!

Aşa se face că astăzi, 1 iunie 2017, editura Digital Unicorn a Asociaţiei Culturale Citatepedia anunţă publicarea romanului fantasyCastelul fermecat” – scris de Edith Nesbit şi ilustrat de H.R. Millar. Traducerea din limba engleză este semnată de Andreea Florescu şi Lucian Velea.



Minunata carte a scriitoarei engleze a încântat multe generaţii din toată lumea. Observând că lipseşte de piaţa românească, ne-am hotărât să schimbăm acest lucru. Aşa se face că după 9 luni de lucru, „copilul” vede lumina tiparului. Şi suntem convinşi că îşi va face mulţi prieteni printre copii. Ba chiar şi printre adulţi, fiindcă este o carte ce se relevă altfel pentru fiecare.

Romanul povesteşte aventurile unor copii într-o vacanţă de vară fantastică. Şi este o lectură pentru o vacanţă de vară fantastică!

„Castelul fermecat” este cartea prin care editura Digital Unicorn inaugurează Colecţia imaginaţiei, destinată poveştilor şi povestirilor cu elemente fantastice.

Cartea va fi disponibilă la livrare în câteva zile. Pentru precomenzi, transportul este gratuit. Vezi mai multe detalii şi un fragment în magazinul online!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 3 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook