26 septembrie 2012

Diana Dumitrescu debutează în lungmetraj

Cunoscuta actriţă de televiziune Diana Dumitrescu se pregătește pentru marele său debut cinematografic din 19 octombrie 2012, odată cu lansarea lungmetrajului „Minte-mă frumos” pe marile ecrane. Interpretă a rolului principal feminin din film, Diana Dumitrescu face acest mare pas al carierei sale cinematografice alături de soțul său, Ducu Ion, care a produs comedia romantică în calitate de producător.



„Deja avem experiența lucrului împreună. Cred că de această dată singura diferență a fost că am avut mai puțin timp să ne alintăm, din cauza programului de filmare foarte încărcat. Când ajungeam acasă, el mă întreba cum mi s-a părut ziua respectivă și trăgeam concluzii dacă a fost o zi fructuoasă sau a fost o zi mai proastă. Minte-mă frumos este un proiect tare drag mie și sunt extrem de fericită că am ocazia să fac acest mare pas alături de Ducu,”, a declarat Diana Dumitrescu despre experiența filmărilor alături de soțul său.

Diana Dumitrescu o interpretează pe Dana, o tânără cofetară extrem de senzuală, care sucește capetele bărbaților oriunde apare. Forțată de prietena ei, Oana (interpretată de Antoaneta Zaharia), care se rușinează cu kilogramele în plus, să meargă la întâlnirea cu Toni (interpretat de Andi Vasluianu), bărbatul de care s-a îndrăgostit pe internet, Dana nu-și imaginează că își va găsi jumătatea.

„Minte-mă frumos” este regizat de Iura Luncașu, după un scenariu de Adrian Lustig. O producție MediaPro Pictures, filmul este distribuit de MediaPro Distribution.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook