20 mai 2014

Dezvoltă-ţi abilitățile de comunicare!

Binecunoscuta Roz Townsend, trainer de succes în domeniul comunicării şi autoare a volumului “Dezvoltă-ți abilitățile de comunicare. Idei simple pentru prezentări de succes” (Curtea Veche Publishing, 2009) revine în România pentru a susţine un seminar practic de public speaking pe data de 21 mai 2014, de la ora 19:00. Seminarul are loc la Librăria Humanitas Cișmigiu, este cu intrare liberă si include o sesiune de autografe. Toate discuţiile au loc doar în limba engleză.

Dezvolta-ti abilitatile de comunicare

Seminarul, interactiv și practic, este dedicat tuturor celor interesaţi de dezvoltarea profesională prin îmbunătăţirea abilităţilor de susţinere a unei prezentări, celor interesați să devină experți la vorbit în public. „Abilitatea de a susţine prezentări de succes este esenţială. Indiferent de domeniul în care activaţi sau cât de bine vă faceţi datoria, dacă nu vă remarcaţi într-un grup de persoane şi nu îi convingeţi să privească lucrurile din punctul vostru de vedere, ideile în care credeţi pier,“ notează trainerul Roz Townsend. Un sondaj recent pretinde că teama numărul unu a celor mai mulți oameni este vorbitul în public – mai mulți oameni se tem de public speaking decât de moarte, arată studiul. Însă Roz Townsend deține informațiile pentru a vă ajuta să deveniți stăpâni pe propria persoană în aceste situații.

Roz Townsend este renumită în Australia și Asia pentru activitatea sa de profesoară și coach. În cadrul trainingurilor sale, îi ajută pe oameni să înțeleagă modul în care raționează și fac alegeri în viață. Lucrează atât cu grupuri, cât și individual, învățându-i pe clienții săi să-și stabilească scopuri bine definite și realiste.

Activitatea de profesorat a lui Roz Townsend este vastă, mergând de la instruirea preșcolarilor și până la susținerea de cursuri universitare. În plus, asigură servicii de consultanță pentru afaceri și instituții superioare de învățământ pe problematici ca învățarea accelerată și cititul rapid. Unii dintre clienții săi sunt: University of Southern Queensland, Pasminco, Uncle Ben’s of Australia, Shell, Charles Sturt University etc. Townsend e renumită, pe plan internațional, ca trainer, orator și autoare. Cărțile sale se bucură de o largă apreciere, fiind traduse și disponibile în China, Turcia, Slovenia, Croația și Noua Zeelandă.

“Dezvoltă-ți abilitățile de comunicare. Idei simple pentru prezentări de succes” este o carte care vă învață, înainte de orice, să vă expuneţi ideile și mai ales să îi convingeţi pe cei din jur să vă ajute să le concretizaţi. Pentru că, indiferent de domeniul dumneavoastră de activitate, dacă nu-i convingeți pe ceilalți de lucrurile în care credeți, acestea se vor pierde. Dincolo de sfaturile privind susținerea unei prezentări excelente, autoarea îndeamnă și la dezvoltare personală. Succesul este de partea celor care se înțeleg bine cu cei din jur și care sunt perfect conștienți de cum sunt percepuți de aceștia. Într-un stil simplu și accesibil, această carte promovează abilitățile de organizare, pregătire, practică și dezvoltare, prin exerciții și exemple grăitoare. Un volum cuprinzător, cu ajutorul căruia veţi susține prezentări convingătoare și deosebite.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook