Umor

 24 octombrie 2022

Bucătarii

Marţi, 6 decembrie 2022, începând cu ora 19:00, va avea loc premiera comediei „Bucătarii”, în regia lui Lucian Ghimişi, la Teatrul Elisabeta. Proiectul este finanţat din fonduri nerambursabile din bugetul local al Sectorului 5 al Municipiului Bucureşti, prin Centrul Cultural şi de Tineret „Ştefan Iordache”. Locuitorii Sectorului 5 vor avea acces gratuit la reprezentaţiile din 6, 7 şi 8 decembrie.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 3 martie 2022

Gina Brillon: Când oamenii sunt dubios de cumsecade

Gina Brillon face regulile într-un spectacol de comedie răsunător în care ne povestește cu umor despre frecușurile de zi cu zi. „Ați auzit vreodată pe cineva atât de sigur de pronunția greșită a unui cuvânt, încât să vă îndoiți de modul în care l-ați pronunțat de-o viață?”, glumește ea.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 19 aprilie 2021

Întâlnirea Umoriștilor

Casa de Cultură a Municipiului Brăila, în colaborare cu Cenaclul Umoriștilor Brăileni (C.U.B.) „Ștefan Tropcea”, organizează cea de a treia ediție a Festivalului concurs „Întâlnirea Umoriștilor”. Festivalul Concurs are loc în data de 15 mai 2021, la Brăila, la Casa memorială „Petre Ștefănescu-Goangă”.

Festivalul se dorește a fi un eveniment anual, competitiv și are drept scop cultivarea literaturii umoristice – fabula, poezia umoristică, schița umoristică, aforismul – în literatura de gen a urbei. La concurs poate participa orice creator din țară, indiferent de vârstă.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 31 august 2020

Înoată Cheluțu

Dorian Popa a lansat proiectul „Înoată Cheluțu”, care a devenit un mare succes în primele ore de la lansare. În mai puțin de 8 ore, Cheluțu și Dorian Popa au ajuns pe prima poziție în YouTube Trending, un record foarte greu de egalat, iar în aproximativ 12 ore proiectul a strâns 1 milion de vizualizări pe YouTube.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 17 iulie 2020

Smile

Videoclipul cântecului interpretat de Katy Perry

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 26 iunie 2020

„Tot Regele, sireacul!” de Anton Bacalbașa

Motto:
De la rege vine toate îngrijirile ce se iau pentru bunul trai al soldatului.
El se silește a îmbunătăți soarta noastră răsplătind pe cei buni și dând, în
caz de infirmități, mijloace de viețuire prin legile ocrotitoare ce a întocmit!!

(Catechismul soldatului, de colonel I. Năsturel și maior N. Băicoianu.)

Poftim! Și oamenii își mai bat capul să stabilească rolul regelui într-un stat constituțional! Iacătă că s-au găsit doi crai de la Răsărit, crai cu galoane și cu săbii, și au descurcat toată daravera asta, scurt și coprinzător. Ei, domnule! Mare lucru e să fie cineva geniu! N-are nevoie nici să citească studii constituționale, nici măcar să știe două buchii de gramatică, și descurcă chestiile cele mai grele. Pac! o dată cu sabia și ecce descurcătura! Așadar și prin urmare, de la rege vine toate îngrijirile, toate îmbunătățirile și toate legile ce se fac pentru soldați.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru categoria Umor.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie 2024
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii