Seriale

 8 martie 2022

Érase una vez… Pero ya no

Sebastián Yatra a lansat piesa „Érase una vez… Pero ya no”, inclusă pe coloana sonoră a primului serial muzical în spaniolă de pe Netflix, cu același nume. Acest track a fost scris de Sebastián Obando, Andrés Torres și Mauricio Rengifo. Cei doi din urmă s-au ocupat și de producția piesei.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 18 februarie 2022

How Long

„How Long”, noul single semnat Tove Lo, se regăsește pe coloana sonoră a serialului „Euphoria”, disponibil acum pe HBO.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 24 ianuarie 2022

Watercolor Eyes

Lana Del Rey a lansat piesa „Watercolor Eyes”, parte din coloana sonora a noului sezon „Euphoria”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 13 decembrie 2021

Midas Touch

Aurora a lansat piesa „Midas Touch”, care a fost folosită pentru materialele video promoționale ale celui de-al treilea și ultim sezon al serialului american de pe Amazon Prime Video, „Hanna”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 20 septembrie 2021

Primetime Emmy Awards 2021 au fost acaparate de Ted Lasso

Cea de-a 73-a ediție a Primetime Emmy Awards s-a desfășurat pe 19 septembrie 2021 la Los Angeles și a premiat cele mai bune producții de televiziune alese de Academia de Arte și Științe pentru Televiune. Gazda ceremoniei a fost Cedric the Entertainer.

Pentru prima dată, ceremonia a prezentat două categorii care sunt acordate anual la Primetime Creative Arts Emmy Awards: Outstanding Variety Special (Live) și Outstanding Variety Special (Pre-Recorded).

În 2021, inclusiv nominalizările sale la Primetime Creative Arts Emmy Awards, „Ted Lasso” a stabilit un nou record, devenind cel mai nominalizat serial de comedie nou din istoria premiilor, cu 20 de nominalizări. Comedia sportivă Apple TV + a depășit recordul deținut de comedia muzicală-dramă „Fox Glee”, care a primit 19 nominalizări în 2010. Mj Rodriguez din seria „Pose” a devenit prima persoană transgender care a fost nominalizată la un premiu Emmy important. „Coroana” („The Crown”) a câștigat toate cele șapte categorii de dramă, devenind primul spectacol care a cuprins categoriile majore de dramă.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 1 martie 2021

Premiile Globul de Aur 2021, în vremea pandemiei

Cea de-a 78-a ediție a Premiilor Globul de Aur s-a desfășurat mai târziu decât normal din cauza impactului pandemiei de COVID-19 asupra cinematografiei și televiziunii. Gazdele ceremoniei au fost Tina Fey aflată în New York City și Amy Poehler aflată în Beverly Hills, California.

Jane Fonda și Norman Lear au primit distincțiile Cecil B. DeMille Award și, respectiv, Carol Burnett Award pentru realizări deosebite în domeniul cinematografiei și televiziunii.

„The Crown” a câștigat cele mai multe trofee, și anume patru, inclusiv pentru Cel mai bun serial – dramă. „Schitt’s Creek” și „The Queen’s Gambit” câștigat câte două trofee fiecare, „Schitt’s Creek” a obținut Cel mai bun serial – comedie sau musical. La secțiunea film, „Borat Subsequent Moviefilm”, „Nomadland” și „Soul” au câștigat tot câte două trofee fiecare, „Nomadland” adjudecându-și trofeul pentru Cel mai bun film – dramă, iar „Borat” trofeul pentru Cea mai bună comedie sau musical.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru categoria Seriale.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie 2024
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii