11 mai 2017

248.000 de citate în română

Ceva mai lent decât de obicei, mai punem o mie la socoteală.

Secţiunea Poezii a depăşit 26.000 de creaţii, scrise de peste 2.500 de autori. Şi încă poate creşte foarte mult.

Am refăcut lista de aforişti, pentru a include mai multe informaţii. Chiar dacă secţiunea Aforisme este cea mai mare, îi încurajăm pe aforişti să adauge cât mai multe dintre cele scrise, fiindcă pregătim o acţiune care îi va interesa.

De fapt, acesta este doar vârful aisbergului. În ultima vreme, am realizat o serie de îmbunătăţiri administrative, cu scopul de a pune în valoare mai bine colosul de informaţii acumulate, dar şi de a-l extinde.

Dacă încă nu aţi stabilit către cine direcţionaţi 2%, vă amintim că termenul limită este 25 mai 2017. Sperăm să alegeţi Asociaţia Culturală Citatepedia – vom face treabă bună!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 3 voturi
Se încarcă...
 24 aprilie 2017

247.000 de citate în română

În ritm de vacanţă de primăvară, Citatepedia merge înainte. Ar fi bună o întâlnire literară la un grătar.

După ce a devenit partener al Festivalului Internaţional de Aforisme, Citatepedia a devenit şi partener media al Festivalului Filmului European. Ne bucurăm să promovăm astfel de proiecte culturale. Şi pentru că vrem să facem promovarea cât mai interesantă, am zis să folosim ce ştim noi mai bine: citate. Astfel, în secţiunile potrivite, prezentăm replici din filmele prezente în cadrul Festivalului Filmului European. Mulţumim organizatorilor pentru efortul depus ca acest lucru să se poată întâmpla. Este mai dificil decât pare să extragi astfel de replici dintr-un film. Şi sunt o mulţime de filme. Cu cât se apropie festivalul, replicile se vor diversifica.

Staţi prin preajmă, să vedeţi ce mai urmează!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 10 voturi
Se încarcă...
 13 aprilie 2017

246.000 de citate în română

Înfloresc zarzării, cireşii, Citatepedia… Încă o mie de „floricele” aşteaptă să fie admirate.

În engleză, avem o secţiune nouă: Limericks. Este vorba despre acele glume în versuri, tipic englezeşti, spuse mai ales la petreceri, uneori pe muzică. Rima AABBA şi ritmul specific le dau personalitate. Secţiunea conţine deja câteva sute de creaţii, dar este încă la început.

Sfintele sărbători de Paşti se apropie, aşa că vă urez, în numele tuturor celor contribuie la Citatepedia, lumină şi inspiraţie!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Se încarcă...
 3 aprilie 2017

245.000 de citate în română şi 855.000 în toate limbile

Numere mari şi rotunde – iar sfertul de milion în română este foarte aproape.

Audienţa este în creştere, depăşind iarăşi jumătate de milion de vizitatori diferiţi pe lună. În ultimul an, observăm o creştere treptată a audienţei vizitatorilor din Republica Moldova, pe care îi salutăm.

Paginile frontale ale secţiunilor de la Citatepedia.com au fost refăcute. Au module noi, cu scopul de a prezenta conţinut cât mai interesant în fiecare zi. Încă există un minus cu votarea, care să ajute decantarea conţinutului, dar situaţia se îmbunătăţeşte încet-încet.

A apărut şi o secţiune nouă: Haiku (în engleză). Deja este o secţiune amplă şi interesantă.

Se pot face îmbunătăţiri pe partea de haiku, în toate limbile. Dacă vă place, fiţi pe fază!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 3 voturi
Se încarcă...
 21 martie 2017

244.000 de citate în română

Plouă. Plouă cu citate. Şi mai punem o mie la socoteală.

Avem şi o noutate. Secţiunea Haiku, care a tot crescut cătinel, a depăşit 2.000 de creaţii. Am considerat că a venit vremea să fie refăcută. Acum prima pagină are mai multe rubrici, fiind mai interesantă şi cu un nivel mai ridicat. Sunt disponibile şi informaţii despre participanţi. Am pus şi bazele pentru o extindere viitoare.

Spor la adăugat, inclusiv haiku!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 5 voturi
Se încarcă...
 16 martie 2017

243.000 de citate în română

Citatepedia.ro creşte frunză după frunză, cât o junglă tropicală.

Şi pentru că îi apreciem întotdeauna pe cei care participă din dorinţa de face ceva frumos şi util, am extins modalităţile prin care efortul lor este recunoscut. Astfel, secţiunile Enciclopedie, Aforisme, Poezii şi Proverbe au pe coloana din dreapta un modul care îi indică pe primii 5 editori ai secţiunii respective. De acolo, se poate deschide o pagină cu primii 100 editori, după diferite criterii.

Spor la adăugat!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 4 voturi
Se încarcă...


Aceasta este arhiva pentru categoria Noutăţi despre site.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

mai, 2017
L Ma Mi J V S D
« Apr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii