17 mai 2017

Târgul Internaţional de Carte de la Varşovia 2017

În perioada 18-21 mai 2017, în capitala poloneză are loc cea de-a opta ediție a Târgului Internațional de Carte de la Varșovia. Institutul Cultural Român de la Varșovia, împreună cu Ambasada României, organizează un stand românesc, în care expune și oferă spre vânzare publicului o largă paletă de volume româneşti și publicații despre România, apărute în Polonia în ultimii ani, de asemenea dicționare și albume.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Se încarcă...
 16 mai 2017

Aviatorul

Evgheni Vodolazkin se întâlneşte cu cititorii bucureşteni la Librăria Humanitas de la Cişmigiu, joi, 18 mai 2017, de la ora 19:00, la lansarea ediţiei în limba romană a celui mai recent roman al său, „Aviatorul”, apărut la Editura Humanitas Fiction, în colecţia „Raftul Denisei”. La eveniment participă, alături de autor, Dan C. Mihăilescu, Francisca Băltăceanu şi Denisa Comănescu, directorul Editurii Humanitas Fiction. Seara se încheie cu o sesiune de autografe.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Se încarcă...
 

Salonul Internaţional de Carte de la Torino 2017

Salonul Internaţional de Carte de la Torino (Salone Internazionale del Libro Torino 2017), are loc la Centrul Expozițional Lingotto Fiere, Torino (provincia Torino, regiunea Piemont), în perioada 18-22 mai 2017. Salonul Internațional de Carte de la Torino se află anul acesta la cea de-a 30 de ediție și include peste 500 de evenimente, fiind cea mai importantă întâlnire internațională din Italia, între autori, traducători, editori.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Se încarcă...
 12 mai 2017

Testamentul lui Abraham

„Testamentul lui Abraham”, prequel al cărții care a doborât toate recordurile, „Biblia pierdută”, este lansată în luna octombrie 2017. După lungi negocieri, „Testamentul lui Abraham”, al doilea roman al lui Igor Bergler, autorul celei mai vândute cărți românești din ultimii 20 de ani, „Biblia pierdută”, este publicat de Editura Litera.

Autorul revine în atenția cititorilor cu un roman palpitant și surprinzător: conspirațiile sunt și mai teribile, misterele și mai adânci, secretele și mai întunecate, ritmul și mai amețitor. Piesele de puzzle care o alcătuiesc, referințele culturale ascunse în plină vedere – de cele mai multe ori în cheie parodică – și inteligența diabolică a construcției fac din lectura ei o experiență absolut unică.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Se încarcă...
 10 mai 2017

Nautilus

Editura Humanitas invită publicul la Librăria Humanitas de la Cişmigiu joi, 11 mai 2017, ora 19:00, la lansarea romanului „Nautilus” de Ioana Bâldea Constantinescu. La eveniment vorbesc, alături de autoare, criticul literar Tania Radu şi scriitorul Radu Paraschivescu.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Se încarcă...
 9 mai 2017

Howard Jacobson la Bucureşti

Howard Jacobson, unul dintre cei mai apreciaţi scriitori britanici ai momentului, câştigător al Man Booker Prize şi autor al romanului „Shylock este numele meu”, publicat de Editura Humanitas Fiction în cadrul Proiectului Hogarth Shakespeare, vine la Bucureşti. Autorul se întâlneşte cu publicul român miercuri, 10 mai 2017, ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu. Alături de Howard Jacobson, la eveniment vorbesc domnul Nigel Bellingham, directorul British Council România, prof. dr. Mihaela Anghelescu Irimia, director de studii al Centrului de Studii Culturale Britanice patronat de Universitatea din Bucureşti şi de British Council România, şi Sebastian Reichmann, scriitor. Moderatorul serii este Denisa Comănescu, director general Humanitas Fiction. Discuţia este urmată de o sesiune de autografe.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Se încarcă...


Aceasta este arhiva pentru categoria Cărţi.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

mai, 2017
L Ma Mi J V S D
« Apr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii