Audio

 25 februarie 2014

Legea Atracţiei e Legea Iubirii

Pasaj din cartea „Puterea” de Rhonda Byrne, lecturată de Michelle Popescu

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 8 ianuarie 2014

Destinul tău

Introducerea cărţii „Puterea” de Rhonda Byrne, lecturată de Michelle Popescu

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 13 august 2010

Eduard şi Dumnezeu

Eduard şi DumnezeuLa Humanitas Multimedia a aoărut în format audio nuvela „Eduard şi Dumnezeu” de Milan Kundera, din volumul „Iubiri caraghioase”, în lectura inconfundabilă a lui Victor Rebengiuc.

Iubirea este pentru Milan Kundera altceva decât blândă visare sau suspin abisal, ceva mult mai palpabil, „epidermic” aproape. Nu maladive fantasme, nu obscure pulsiuni îi împing pe eroii nuvelelor sale unul către altul: în doi, nu e loc de subtile ocoluri şi de inavuabile complexe; totul se reduce la expresia cea mai brutală a esenţialului. Cu nespusă luciditate şi cu enormă ironie, Kundera dezvăluie resorturile cotidiene ale relaţiei de cuplu, care sfârşesc prin a provoca un imens hohot de râs.

Chiar şi un scurt fragment este suficient pentru a simţi calitatea acestei lucrări:


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 30 aprilie 2010

Minima moralia

Minima moraliaHumanitas Multimedia a lansat în format audio „Minima moralia„, cunoscuta carte a lui Andrei Pleşu, chiar în lectura autorului. Pregătiţi-vă pentru o călătorie în căutarea unei conduite „a drumului către”, în jurul întrebărilor „Cum să nu te sminteşti, atunci când n-ai găsit încă reperul cuminţeniei?”, „Cum se supravieţuieşte, decent, în interval?”.

Ascultaţi un fragment şi bucuraţi-vă de vocea fermecătoare a lui Andrei Pleşu, argumentând ideea acestei lucrări:


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 23 aprilie 2010

Confesiunile unui cafegiu

Confesiunile unui cafegiuCartea anului, marea surpriză a lui 2008, după cum o numea criticul literar Dan C. Mihăilescu, „Confesiunile unui cafegiu” este o mărturie pasionantă despre supravieţuire în perioada atât de restrictivă a regimului comunist. La Humanitas Multimedia a apărut o ediţie audio, o „cafea” a unor vremuri amare, îndulcită de vocea excepţională a actorului Victor Rebengiuc.

Cu un neaşteptat talent literar, Gheorghe Florescu povesteşte despre dedesubturile aşa-numitului „comerţ socialist”, comerţ aflat, în mare parte, în mâinile Securităţii. Mica istorie se intersectează cu istoria cea mare în aceste pagini scrise cu vervă, îmbibate de atmosfera României anilor ’60-’80, cu descrieri incredibil de amănunţite ale străzilor bucureştene de altădată, cu poveşti adevărate şi personaje pitoreşti (multe încă în viaţă şi bine cunoscute). „Confesiunile unui cafegiu„, care se încheie cu evenimente din zilele noastre, fac inteligibilă o lume – lumea din care s-a născut realitatea de azi.

Un fragment din istoria palpitantă a meşteşugului de cafegiu:


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 2 aprilie 2010

Viaţa Domnului nostru

Viaţa Domnului nostruLa Humanitas Multimedia a aparut în format audio, în lectura lui Marian Râlea, „Viaţa Domnului nostru„, scrisă de Charles Dickens special pentru copiii săi.

Marian Râlea spune: „Copiii cred în povestea miraculoasă şi plină de mister a Mântuitorului. Dacă şi atunci când vor deveni mari vor avea credinţa că povestea lui Isus a fost adevărată, poate că vom trăi într-o lume mai bună şi mai fericită. Şi centrul lumii va fi pe muntele Tabor.”

Iată începutul:


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru categoria Audio.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie 2024
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii