27 septembrie 2010

Depozitul 13

Din 13 octombrie 2010, postul Sci Fi Channel difuzează în fiecare miercuri de la 22:00, în premieră pentru România, serialul „Depozitul 13” („Warehouse 13”), care urmăreşte povestea a doi agenţi ai Serviciilor Secrete ce se trezesc pe neaşteptate transferaţi într-un depozit uriaş, ultra-secret, în Dakota de Sud măturată de vânturi, care adăposteşte toate artefactele stranii, relicvele misterioase, obiectele fantastice şi suvenirurile supranaturale colecţionate din totdeauna de guvernul american.



Eddie McClintock (cunoscut din „Bones”, „Desperate Housewives”) îl intepretează pe Pete Lattimer, un chipeş agent al Serviciilor Secrete, a cărui natură impulsivă şi intuitivă deseori îl determină să se avânte înainte de a privi cu luare aminte. Cu greu există o situaţie atât de extremă încât să nu-i poată găsi partea mai uşoară.

Joanne Kelly (cunoscută din „Vanished”, „Jeremiah”) dă naştere agentului Serviciilor Secrete Myka Bering, o femeie născută să fie spion. Ordonată şi concentrată, ea crede în munca asiduuă, planificarea solidă şi execuţia trainică. Nu mai e nevoie să precizăm că abordarea ei intră în conflict cu stilul improvizat al lui Pete.

Saul Rubinek (cunoscut din „Nero Wolf”, „Frasier”) îl portretizează pe agentul secret Artie Nielsen, păzitorul depozitului, care-i însărcinează pe Pete şi Myka să vâneze rapoarte despre activităţi supranaturale şi paranormale căutând noi obiecte care să fie depozitate în ascunzătoarea de la Warehouse şi care „ameninţă să năruiască omenirea”.

Allison Scagliotti (cunoscută din „Drake & Josh”) este Claudia Donovan, o tânără pasionată de şi un as strălucitor al tehnologiei care reuşeşte cu succes să spargă complexul sistem de securitate de la Warehouse, convingându-l în cele din urmă pe Artie să o lasă să rămână şi să-i ajute în misiuni.

CCH Pounder (cunoscută din „The Shield”) apare ca actriţă invitată să joace rolul şefei lui Artie, Mrs. Frederic. Prezenţa ei dominantă şi enigmatică călăuzeşte investigaţiile în curs de desfăşurare ale echipei de a vâna obiectele aparte, periculoase şi ameninţătoare care trebuie puse cu orice preţ în siguranţă.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook