22 aprilie 2016

Dăruind, poţi dărui viaţă!

Duminică, 24 aprilie 2016, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului are loc o amplă acţiune caritabilă care cuprinde un spectacol de muzică populară, o tombolă cu premii şi 4 ateliere practice. Proiectul are ca scop strângerea de fonduri pentru Iuliana Finică, o tânără educatoare în vârstă de 22 de ani, care suferă de hipertensiune pulmonară. Este vorba despre o boală grea şi foarte rară, iar ca să supravieţuiască Iuliana are nevoie de un transplant de plămâni la o clinică din Bonn, Germania.

afis

De la ora 13, pe scena de pe lac urcă artişti ca Adrian Neamţu, Daniel Rosalim, Camelia Stoiţă, Viorica Telcean, Alina Bica, Nelu Albu, formaţia Blaskapelle Neppendorf şi Şcoala de dans Ioan Macrea. În tot acest timp, alături este organizată o tombolă cu produse confecţionate de copiii de la toate grădiniţele din Sibiu. De aici nu lipsesc suporturile pentru ouă de Paşti, magneţii personalizaţi şi tablourile viu colorate, spre exemplu.

Totodată, sunt organizate 4 ateliere de creaţie în Muzeu, unde zeci de copii şi educatoare vor face împreună felicitări, coşuleţe şi alte suveniruri specifice Sărbătorilor Pascale.

Suma strânsă în cadrul acestor activităţi este donată în întregime Iulianei Finică. Costurile intervenţiei se apropie de suma de 70.000 de euro.

Iuliana Finică este educatoare pe secţia de limba germană la Grădiniţa nr. 33 din Sibiu, iar apropiaţii şi rudele ei o descriu ca pe o persoană plină de viaţă şi cu mare pasiune pentru meseria ei.

Echipa de iniţiatori:

  • Asociaţia renaşterea satului românesc
  • Complexul Naţional Muzeal Astra
  • Grădiniţa P.P. nr. 33 Sibiu
  • Grădiniţa P.P. nr. 37 Sibiu
  • Biserica „Sfiinţii Arhangheli Mihail şi Gavrilă”

Parteneri de proiect:

  • Inspectoratul şcolar judeţean Sibiu
  • Şcoala de dans „Ioan Macrea” Sibiu
  • Ansamblul folcloric profesionist „Cindrelul – Junii Sibiului”
  • Grădiniţa Tom & Jerry Sibiu
SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook