14 iulie 2009

Curtezana

Din 17 iulie 2009, Michelle Pfeiffer face senzaţie pe marile ecrane, în rolul unei veritabile curtezane şi va putea fi admirată în întreaga-i splendoare, în compania unui puşti de 19 ani, în scene de-a dreptul incendiare din superba ecranizare „Curtezana” („Chéri”). Filmul va avea premiera în cinematografele CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Odeon Cineplex din Cluj şi Cinema City din Timişoara, Cluj şi Iaşi, fiind distribuit de MediaPro Distribution.



Spre deliciul fanilor, Michelle Pfeiffer îşi marchează revenirea cu un rol unic, complet diferit de cele care au consacrat-o în peisajul hollywoodian, odată cu lansarea în cinematografe a ecranizării romanului „Chéri” de Colette. Este un film provocator, ce ne dezvăluie Parisul anilor 1920, unde Rupert Friend este Chéri, fiul unei foste curtezane, Madame Peloux (interpretată de Kathy Bates), un tânăr răsfăţat de 19 ani. Mama lui îl încredinţează mai tinerei sale prietene şi rivale, Léa de Lonval, pentru a-l iniţia în arta amorului. Şi ea o fostă curtezană, Léa este o femeie matură şi experimentată, încă extrem de seducătoare. După 6 ani de relaţie, Madame Peloux îi aranjează lui Chéri căsătoria cu Edmée, tânăra fiică a unei alte curtezane. Léa şi Chéri încearcă să accepte despărţirea iminentă, realizând abia acum, prea târziu, că legătura lor înseamnă mai mult decât plăcerea trupului.

De curând, Michelle Pfeiffer a declarat într-un interviu despre Lea, personajul pe care îl interpretează în „Curtezana” că „este o femeie a contradicţiilor şi nu reprezintă prototipul unei prostituate. Atunci când spui “curtezană”, cu siguranţă ai în minte imaginea şi calităţile unei astfel de femei. Lea era o femeie erudită, incredibil de sofisticată, o aprigă femeie de afaceri şi, în ciuda ocupaţiei, era o persoană cu principii. Nu mi s-a mai întâmplat până acum să văd o prostituată portretizată astfel. Şi nu în ultimul rând, a fost bucuria de a lucra cu regizorul Stephen Frears şi scenaristul Christopher Hampton din nou, practic nu am avut niciun motiv să nu mă implic în acest proiect”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook