4 martie 2014

Cui i-e frică de Bau Bau?

Teatrul Ţăndărică organizează joi, 6 martie 2014, de la ora 18:00, la Sala Lahovari, premiera unui spectacol extraordinar în lumea teatrului pentru copii: „Cui i-e frică de Bau Bau?”.

Realizat de Ivica Šimić (scenariu, regie, scenografie, ilustrație muzicală, light design), personalitate marcantă a teatrului pentru copii, spectacolul aduce în atenţia publicului român tehnici noi şi inovatoare de a educa noua generaţie, de a adapta poveștile la contemporan.

Totul este un joc, cu puține cuvinte, cu mișcare, muzică și dans, un spectacol care apelează la puterea de imaginație a copiilor şi care are ca scop să demitizeze unele dintre cele mai comune temeri, să demonstreze că frica este parte integrantă a vieții de zi cu zi, dar că putem scăpa de ea odată ce o cunoaştem. Comunicarea dintre scenă și public este sinceră, directă, ritmul este alert, iar concluzia de final este că Bau-Bau este prietenul de care nu trebuie să ne fie frică.

Păpuşile şi costumele sunt realizate de Emilia Furduiu, iar coregrafia este semnată de Violeta Dincă.

Distribuția este alcătuită din Olga Bela, Dan Codreanu, Ana Maria Bălescu şi Adrian Alexandru Neculcea.

O personalitate carismatică, un vizionar capabil să spargă tiparele clasice ale percepției generale despre teatrul pentru copii, Ivica Šimić – actor şi regizor de origine croată, secretar general ASSITEJ (Asociația Internațională a Teatrelor pentru Copii și Tineret), fondatorul teatrelor Epicentre și Mala Scena din Zagreb din Croația, dar și coordonator a numeroase proiecte culturale internaționale dedicate copiilor și tinerilor, a construit spectacole ancorate în realitatea contemporană, dedicate atât celor mici, cât şi celor mari.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, iar accesul în sală se face doar pe baza unei rezervări făcute în prealabil la telefon 021.315.23.77

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook