7 iunie 2011

Cougar Town – sezonul 2

AXN difuzează din 8 iunie 2011, în premieră şi în exclusivitate pentru România, al doilea sezon al comediei de succes „Cougar Town„, cu Courteney Cox în rolul principal. Episoadele pot fi vizionate în fiecare miercuri, de la ora 21:30.



Courteney Cox o interpretează pe Jules Cobb, o mamă de patruzeci de ani recent divorţată, care înfruntă provocările adesea amuzante ale următorului capitol din viaţa ei, precum şi părţile mai puţin bune. Alături de ea în această călătorie sunt fiul ei adolescent, fostul soţ şi prietenii. Împreună, formează familia ei extinsă, disfuncţională, care ştie însă să-şi arate sprijinul, chiar dacă face asta într-un mod neaşteptat.

Fanii serialului „Friends” vor avea o surpriză frumoasă chiar de la începutul acestui nou sezon. Jennifer Aniston apare alături de Courteney Cox în premiera sezonului 2. Aceasta o interpretează pe noua psihiatră a lui Jules, faţă de care personajul lui Courteney simte o legătură instantanee, asta până când descoperă tristul, dar amuzantul adevăr despre metoda ei de tratament.

Cercul de prieteni al lui Jules este format din Ellie, vecina ei şi cea mai bună prietenă, o confidentă sarcastică în care are cea mai mare încredere; Andy, soţul mediocru, dar cu o inimă mare a lui Ellie; Grayson, vecinul lui Jules, care pare a fi un partener perfect pentru ea; Laurie, colega mai tânără şi arătoasă care o încurajează să se distreze; fostul ei soţ, Bobby, şi Travis, fiul ei care de multe ori este adultul responsabil din acest grup divers dar foarte unit.

Distribuţia principală a serialului este formată din Courteney Cox (Jules), Christa Miller (Ellie), Busy Philipps (Laurie), Josh Hopkins (Grayson), Ian Gomez (Andy), Dan Byrd (Travis) şi Brian Von Holt (Bobby).

Serialul a fost creat de Bill Lawrence şi Kevin Biegel şi este produs de Coquette Productions în colaborare cu ABC Studios. Al doilea sezon a avut premiera în Statele Unite în septembrie 2010, iar primul episod a fost urmărit de peste 8 milioane de telespectatori.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook