1 februarie 2012

Concursul Starpress 2012

Revista Internaţională Starpress lansează Concursul Internaţional de Poezie pentru Românii din Întreaga Lume „Starpress” 2012, ediţia a III-a (concursul este organizat din doi în doi ani – prima ediţie, 2008, ca şi cea de-a doua, 2010, bucurându-se de succes).

În acelaşi timp, se organizează Concursul Internaţional de Proză pentru Românii din Întreaga Lume „Starpress” 2012 – ediţia l.

Concursul Starpress 2012 se desfăşoară în parteneriat şi colaborare cu peste 70 de ziare, reviste, posturi de radio şi de televiziune din România şi diaspora, în perioada 1 februarie 2012 – 1 iunie 2012.

Premiile constau în sejururi în renumite staţiuni turistice româneşti (Mamaia – Hotel Siret – 2 premii, Eforie Nord – Hotel Casa Andrei – 1 premiu, Pensiune Bar-Pyramid – Vila Rodica – 1 premiu, Jupiter – Hotel Rio – 2 premii, Mangalia – Casa Saveta Georgescu – 1 premiu) şi obiecte.

Fiecare premiu constă în câte un sejur pentru două persoane (câştigătorul fiind însoţit de câte o persoană dragă în sejur, ca şi la ediţiile precedente).

La secţiunea Poezie se participă cu 5 poezii (indiferent de tematică).

La secţiunea Proză se participă cu 5 fragmente (indiferent de tematică).

Concurenţii vor prezenta un C.V. şi o fotografie.

Indiferent de rezultatul concursului, cele mai interesante poezii vor fi publicate în paginile Starpress şi ale colaboratorilor din diferite state ale lumii.

Poeziile şi fragmentele de proză pentru concurs vor fi trimise la adresele de e-mail: star_ligya@yahoo.com, sun_andrada@yahoo.com, free3ymher@yahoo.ca până la data de 15 mai 2012. Comitetul de selecţie va delibera până la 1 iunie 2012. La începutul lunii iunie se vor anunţa câştigătorii.

Concursul îşi propune descoperirea şi promovarea creatorilor de poezie şi proză autentică în limba română, tineri şi adulţi, începători şi profesionişti, inclusiv a celor care din anumite motive nu au putut fi publicaţi (indiferent de vârstă).

SlabAcceptabilOKBunExcelent 3 voturi
Încarc...

3 thoughts on "Concursul Starpress 2012"

  1. Baghe spune:

    „La sectiunea proza separticipa cu cinci fragmente” – m-ar fi interesat sa stiu daca fragmentele pot fi din diverse lucrari respectiv cate un fragment reprezantativ din mai multe nuvele sau trebuie sa fie ceva asemanator prozei scurte.

  2. Lucian Velea spune:

    Trebuie să luaţi legătura cu organizatorii la adresele din articol.

  3. Larisa Ignuta spune:

    Cum te inscrii la sectiunea poezie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook