5 octombrie 2007

Concursul naţional de creaţie literară „Poezia tinereţii – Lumen 2007”

Asociaţia Lumen în parteneriat cu Muzeul Literaturii Române şi editurile Lumen, Eurostar şi Cristal organizează cea de a VI-a ediţie a Concursului Naţional de Creaţie Literară „Poezia Tinereţii”.

Concursul este deschis tinerilor scriitori între 16-35 de ani şi se va desfăşura cu următoarele secţiuni: poezie, proză scurtă, jurnal şi roman/teatru.

În urma selecţiei, se va realiza o serie de volume colective pentru fiecare secţiune, cuprinzând creaţiile cele mai semnificative prezentate în concurs. Editura Lumen va cofinanţa de asemenea apariţia unor volume individuale ale premianţilor fiecărei secţiuni cu o valoare cuprinsă între 50 şi 100% din costurile editoriale. Câştigătorului marelui premiu al concursului i se va oferi şansa editării unui volum individual finanţat de editura Lumen.

Juriul concursului va fi alcătuit din reprezentanţi ai editurilor organizatoare şi ai Muzeului Literaturii Române, precum şi din membri ai Uniunii Scriitorilor din România.

Creaţiile literare, ca şi eventuale întrebări, se pot trimite până la 15 octombrie pe adresa edituralumen@gmail.com

Concursul se desfăşoară în cadrul programului „Literatura ca educaţie nonformală”, cu finanţare parţială din partea Autorităţii Naţionale pentru Tineret, prin Direcţia Judeţeană de Tineret Iaşi.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook