10 octombrie 2011

Concursul internaţional de poezie „Grigore Vieru” 2011

În perioada 26-29 octombrie 2011, la Chişinău şi Iaşi are loc Concursul Internaţional de poezie „Grigore Vieru„, ediţia a III-a.

Acţiunea îşi propune descoperirea şi sprijinirea tinerilor poeţi de limba română din România, Republica Moldova şi din toată diaspora. Pot participa tineri poeţi până la 30 de ani, care nu sunt membri ai Uniunii Scriitorilor din România sau ai altor uniuni de creaţie şi care nu au volume personale publicate.

Manuscrisele, constând într-un volum de autor care să nu depăşească 100 pagini, scrise pe computer, corp 14, în două exemplare, se vor trimite până la data de 15 octombrie 2011, data poştei, la adresa:

Asociaţia Culturală FEED BACK Iaşi
Str. Păcurari nr. 4
Cod 700115, Iaşi, jud. Iaşi

Lucrările se vor juriza după un moto la propria alegere a concurentului şi care va fi trecut pe plicul depus la poştă şi pe fiecare pagină prezentată în concurs. Lucrările vor fi însoţite de un plic închis ce se va introduce în plicul mare cu lucrările şi va purta acelaşi moto, iar înăuntru datele personale ale concurentului: numele, data naşterii, profesia, adresa exactă, telefonul, e-mailul şi o scurtă prezentare a activităţii literare. Pe plicul mare, în loc de numele şi adresa concurentului, se va trece doar moto-ul.

Se vor acorda următoarele premii: Marele Premiu „Grigore Vieru” – constând în publicarea volumului în 300 de exemplare; premiul I – 500 lei; premiul II – 400lei; premiul III – 300 LEI; menţiune – 200 lei. La acestea se vor adăuga premiile unor importante reviste literare din România şi Republica Moldova. Grupajele de poeme premiate vor fi publicate în Cartea festivalului.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook