18 august 2011

Conan 3D

Conan, faimosul barbar, renaşte în epoca modernă, în interpretarea lui Jason Momoa, într-o ecranizare plină de efecte vizuale puternice, scene de luptă intense şi decoruri impunătoare – „Conan 3D”, un film care din 19 august 2011 are premiera în cinematografele Hollywood Multiplex (Bucureşti şi Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Cityplex (Bucureşti, Constanţa şi Braşov), Odeon Cineplex (Cluj), Cinema Florin Piersic (Cluj), Patria (Craiova), Patria (Bucureşti), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Pheonix (Paşcani) şi reţeaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Iaşi, Piteşti, Timişoara), distribuit în România de MediaPro Distribution.



Cel care de aceasta dată îi dă viaţă spectaculosului Conan, Jason Momoa, este un actor pe jumătate hawaiian, pe jumătate irlandez, care s-a făcut cunoscut atât graţie serialului „Baywatch”, precum şi în urma rolurilor sale din „North Shore” şi „Stargate: Atlantis”. Momoa avea numai 6 ani când filmul lui Milius a fost lansat, dar îşi aminteşte primele imagini cu Conan create de vizionarul creator de benzi desenate, Frank Frazetta, imagini al căror stil senzual şi întunecat au definit nu numai universul benzilor desenate cu Conan, dar şi genul fantastic.

Mulţumiţi de alegerea lor, producătorii filmului spun că alegerea lui Jason Momoa a fost una foarte inspirată, Danny Lerner declarând despre noul Conan: „Nu-mi pot imagina niciun alt actor cu care să fi lucrat sau pe care să-l fi văzut pe ecran, care să se potrivească atât de bine acestui rol. Jason e un atlet înnăscut, are agresivitatea, energia şi forţa necesare. Si când citeşti descrierile lui Robert E. Howard, îţi dai seama că Jason este Conan.”

Luptătorul cimmerian care timp de opt decade a fascinat întreaga lume, Conan revine pe marile ecrane într-o ecranizare nouă şi extrem de spectaculoasă, în format 3D. Martor la asasinarea tatălui său şi la distrugerea până în temelii a satului în care a copilărit, Conan este hotărât să se răzbune şi porneşte în căutarea asasinilor.

Crescut în lumea fără scrupule a nelegiuiţilor, luptătorul a deprins toate tertipurile necesare pentru a-i înfrunta pe cei mai cumpliţi inamici: căpcăuni, monştri terifianţi şi vrăjitori cu puteri inimaginabile. Războiul sângeros îl duce pe Conan pe căi nebănuite şi lupta lui pentru supravieţuire ajunge mai repede decât şi-a imaginat la dimensiuni epice. Poporul său din Hyboria este acum în pericol de moarte, iar Conan este singurul care poate face faţă încleştării cumplite cu forţele malefice care îi ameninţă.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook