18 august 2011

Comunicat de presă

Lucian VeleaDupă avanpremiera care a avut loc vineri, sâmbătă şi duminică, la Sala Mare a Teatrului Mic va avea loc săptămână viitoare, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, premiera extraordinarei piese de teatru „Visul unei nopţi de primăvară-vară”, adaptare după genialul William Shakespeare, o montare a vizionarului regizor Mitică Grozavu. Premiera oficială va avea loc după exact o lună, tot vineri, sâmbătă şi duminică. Nu rataţi aceste ocazii unice, deoarece acest spectacol multimedia va mai putea fi văzut doar în trei reprezentaţii extraordinare, care vor încheia stagiunea (vineri, sâmbătă si duminică, desigur).

Spectacolul este o superproducţie, dacă ţinem cont că pe scenă vor urca, pe lângă cei trei actori profesionişti, 30 de supermodele superprofesioniste, care vor prezenta coleţtia de primăvară-vară a faimoasei creatoare de modă Maria de Chitila. Aceasta a fost prezentă anul acesta la Milano şi Paris, capitalele europene ale modei, într-o excursie organizată de Snail Tour, care este şi sponsorul spectacolului. De altfel, la fiecare reprezentaţie, unul dintre spectatori va câştiga o excursie la Ierusalim, în Ţara Sfântă, pentru a se spăla de păcate în numele tuturor.

Recent întors de la Festivalul Internaţional de Teatru Modern în Aer Liber de la Herculane, cu participanţi din Bulgaria, România şi Republica Moldova, regizorul Mitică Grozavu s-a aplecat cu atenţie masculină asupra textului, pentru a alege cele mai senzuale replici scrise de Marele Will, plus câteva creaţie proprie, astfel încât să cadreze cu formele feminine prezente pe scenă.

Capul de afiş al spectacolului este celebra vedetă de televiziune Mihaela Marin. Deoarece nu are timp să vină de atâtea ori la teatru, prestaţia vedetei a fost înregistrată, fiind proiectată în spectacol. Este ca la televizor, dar mai mare, deci mult mai interesant. Fanii ştiu de ce.

Ca decor, pe scenă vor fi prezente şi patru blocuri de marmură albă, legate cu aţă roşie, de papiotă, reprezentând-o pe Afrodita înainte de clonare. Artistul plastic nu va sculpta niciodată aceste blocuri de marmură, ca un mesaj socio-politic împotriva inumanei clonări umane. Maestrul nu a avut curaj să-şi facă public numele, rămânând în umbră, învăluit de mister, dar a semnat totuşi la primirea onorariului.

Ilustraţia muzicală este asigurată de inspiratul DJ CimpanZeu, care va fi prezent personal pentru a porni CD-ul, dar numai la reprezentaţiile de vineri, în rest fiind ocupat cu nişte nunţi.

Conducerea teatrului îşi cere scuze că nu a putut organiza şi o premieră în prezenţa autorului.

Text umoristic de Lucian Velea

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook