18 iulie 2014

Citatepedia împlineşte 9 ani

În mod cert, Citatepedia are mulţi fani, dar nu ştiu câţi sunt prin preajmă încă din primul an. Poate doar Peter Gluck, un împătimit al cugetărilor (printre numeroasele sale calităţi), care m-a încurajat şi a pus umărul când Citatepedia era mai mult o idee şi abia dacă avea câţiva vizitatori – deşi nu mai participă activ, ştiu că mai vizitează site-ul. Sau vechiul meu prieten Antonio Rado, care a participat aproape de la început o lungă perioadă de timp şi cred că mai aruncă o privire din când în când. Sau poate… ei, daţi voi un semn dacă încă sunteţi pe recepţie.

Oricum, sunt foarte puţini cei care pot simţi cât de lungi au fost aceşti 9 ani şi cât de mult a evoluat proiectul. Acum este deja matur, cunoscut în toată România, chiar şi în lume.

La această aniversare, Citatepedia înseamnă peste 535.000 de citate în 37 de limbi, una dintre cele mai mari baze de date cu un astfel de profil din lume. Şi cu toate acestea, potenţialul de creştere este încă foarte mare. De fapt, anul 2014 este unul fulminant, cel puţin în ceea ce priveşte conţinutul în limba română.

Cu o audienţă lunară de circa jumătate de milion de vizitatori, Citatepedia se obligă să-şi păstreze poziţia de top în domeniul cultural, dar mai ales să se autodepăşească. Depinde în primul rând de voi, cei care participaţi voluntar. Ca întotdeauna, participarea voastră nu înseamnă doar sporirea conţinutului, ci şi stimularea apariţiei de noi facilităţi.

La mulţi ani şi la mai mare, Citatepedia!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

2 thoughts on "Citatepedia împlineşte 9 ani"

  1. Peter Gluck spune:

    Draga lucian,

    Citatepedia este o creatie admirabila, unica si iti multumesc ca ai amintit de contributia
    mea din faza sa initiala. Aveam o colectie de citate si era simplu si natural sa ti-o pun la dispozitie. Tu ai conceput Citatepedia si i-ai dat spirit si viata.
    Mi-a facut enorma placere sa vad ca ai un „team” de colaboratori entuziasti si iubitori de cultura.
    Citatepedia este mult mai mult decat o colectie de citate- este un teritoriu binecuvantat de intelepciune si de cultura, un loc de intalnire intre limba romana si limbile lumii.
    Iti doresc putere si pofta de munca si…vivat, crescat, floreat Citatepedia!
    Servus, cu tot dragul,
    Peter

  2. Mihail Ganescu spune:

    LA MULTI ANI CITATEPEDIA !!! Rog primiti aprecieri la superlativ pentru calitatea continutului publicat ,pe parcursul unei munci care insumeaza noua ani de activitate continua ! Felicitari distinsului Domn LUCIAN VELEA ,precum si colaboratorilor de mare valoare culturala,care au facut din Citatepedia o nepretuita banca de date – la indemana tuturor. Multumesc si ,va astept mereu cu noi si noi achizitii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook