15 decembrie 2017

Cele mai frumoase scrisori către Moş Crăciun

Humanitas Junior îi aşteaptă pe cei mici duminică, 17 decembrie 2017, ora 11:30, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, să citească împreună cu T.O. Bobe, Geo Dinescu și Iustina Croitoru cele mai frumoase scrisori către Moș Crăciun.



Echipa H Junior are următoarea invitație:

Dragi copii,

I-ați trimis deja Moșului o scrisoare în care să-i povestiţi ce vă doriţi cel mai mult de Crăciun? Dacă nu, veniți cu mesajele voastre scrise sau desenate, iar noi vom avea grijă să ajungă la el! Fiecare scrisoare va primi negreșit un cadou-surpriză. Vă așteptăm cu mare drag!

T.O. Bobe în “Darul lui Moş Crăciun”:

A fost odată, ca niciodată… când, nu mai ştiu nici eu, atâta îmi amintesc că era în preajma Crăciunului.


Gabi, Mihai şi Bianca, doi băieţi şi o pisică, îşi scriu scrisorile către Moş Crăciun. Pe Gabi şi Mihai îmi închipui că nu ţi-e greu să-i vezi scriind scrisori. Dar pe Bianca? Ai văzut tu vreo pisică să scrie scrisori?


Ei bine, trebuie să ştii că scrisorile pe care le primeşte Moş Crăciun nu sunt chiar nişte scrisori. Sigur, Moşul primeşte şi scrisori obişnuite, dintre cele cu scrisul mărunt şi cuminte sau dezordonat şi grăbit, lungi sau scurte, de la copiii din toată lumea, închise în plicuri colorate şi purtând pe ele adresa: Laponia, strada Decembrie, numărul 25.


Dar el le primeşte şi pe cele care nu au fost scrise niciodată. Pe acelea pe care copiii doar au visat sau au dorit să le scrie. În căsuţa din Laponia, de Crăciun, orice gând sau vis al tău ajunge şi este la fel cântărit şi împlinit ca şi dorinţele pe care le aduc către Moşul scrisorile.

Vârstă recomandată: 5+ ani.

Accesul este gratuit în baza unei rezervări prealabile prin Eventbook.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

2 thoughts on "Cele mai frumoase scrisori către Moş Crăciun"

  1. Si cea mai scurta poveste de Craciun : „A fost odata un mos si o barba”

  2. polschi catalin spune:

    draga mosle!!! eu am fost un copil cuminte tot anul am ascultat de parinti eu imi doresc o minge originala si un constum cu neymar .jr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook