1 martie 2017

Cel mai frumos loc din lume e chiar aici

Scriitoarea catalană Care Santos revine la Bucureşti pentru a prezenta romanul „Cel mai frumos loc din lume e chiar aici”, o mică bijuterie literară scrisă împreună cu Francesc Miralles, recent apărută în colecţia „Raftul Denisei”, tradusă de Cornelia Rădulescu. Lansarea are loc luni, 6 martie 2017, de la ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu. Alături de Care Santos vorbesc Tania Radu, Marina Constantinescu şi Simona Kessler. Moderatorul întâlnirii este Denisa Comănescu, director general Humanitas Fiction. Seara se încheie cu o sesiune de autografe şi o degustare de ciocolată.



Que leer spune:

Un duo creativ de scriitori semnează acest delicat roman. Pe de o parte, Care Santos, cunoscută prozatoare cu o spectaculoasă ascensiune, pe de alta, Francesc Miralles, un nume de referinţă pentru literatura motivaţională şi autor a numeroase bestselleruri internaţionale.

Iris e distrusă când părinţii ei mor într-un accident. Într-o zi întunecată şi rece, când se plimba prin cartier pentru a evita să se întoarcă singură acasă, trăieşte tentaţia de a se sinucide aruncându-se de pe un pod. Dar lucrurile nu se întâmplă astfel şi pare că pentru Iris există un alt plan divin: din momentul în care îi iese în cale o cafenea cu nume straniu – Cel mai frumos loc din lume e chiar aici – şi întâlneşte un magician care-i dăruieşte un ceas străvechi, oprit pentru totdeauna la ora 12, va trece printr-o serie de schimbări radicale. Pe măsură ce lunile trec, Iris va afla răspunsul la toate întrebările cu adevărat importante.

Scris la patru mâini de Care Santos şi Francesc Miralles, romanul „Cel mai frumos loc din lume e chiar aici”, tradus deja în 20 de ţări, emană gândire pozitivă şi poezie.

Francesc Miralles mărturiseşte:

În „Cel mai frumos loc din lume e chiar aici” am vrut să exprimăm neliniştile, iluziile, nemulţumirile şi bucuriile oamenilor de astăzi, totul învăluit în puţină magie cotidiană, pentru că, uneori, în lume se întâmplă lucruri fabuloase, dar noi, din cauza problemelor şi grijilor zilnice, nu ne dăm seama de farmecul vieţii, care ne e atât de la îndemână.

Accesul la eveniment este gratuit şi se face pe baza unei rezervări prelabile prin Eventbook.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook