17 mai 2018

Ceasul

În luna mai, lună ce coincide cu apariția primelor cireșe, Nicole Cherry revine cu single-ul „Ceasul”, la un an de la super featuring-ul cu Joey Montana pentru „Soy Como Soy”. „Ceasul” marchează o nouă colaborare a lui Nicole cu studiourile HaHaHa Production pe partea de compoziție. Piesa este compusă de către artistă, alături de Șerban Cazan, Florin Boka, Alexandru Stancu și Feli.



Pentru videoclip, Nicole a lucrat cu Alex Ceaușu, regizorul anterioarelor clipuri. Povestea se întâmplă într-o capsulă a timpului, din care scăparea este doar iubirea. Indiferent de cum se termină povestea, direcția este cea pe care ți-o propui tu.  

Nicole Cherry a lansat videoclipul piesei „Ceasul” în avanpremieră, pe 15 mai 2018, în cadrul unui eveniment la care invitații au celebrat și 5 ani de carieră ai artistei. Alături de Nicole au fost prieteni din muzică, colaboratori, presă, vloggeri, coregrafi, personalități media, familia etc. Printre aceștia s-au numărat Lora, Giulia, Matteo, Jo, Speak, Xonia, Elena Gheorghe, ADDA, Andreea Esca, Lino Golden, Mario Fresh, Ana Baniciu, Codin Maticiuc, Emil Rengle și alții.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook