5 februarie 2016

Ce mai faci, scriitorule?

Miercuri, 10 februarie 2016, de la ora 19:00, ARCEN organizează la Cărturești–Carusel o întâlnire despre Bucureștiul de azi cu scriitoarea poloneză Małgorzata Rejmer, autoarea cărții „București. Praf și sânge”. Pentru a se documenta, a locuit vreme de doi an la București. S-a întors apoi în Polonia, și-a adunat notițele și a început să scrie despre experiența trăită în București cu o privire de reporter, obiectivă, dar și cu puțină complicitate și subiectivitate, căci deja se îndrăgostise de orașul de pe Dâmbovița. Evenimentul face parte din seria de întâlniri ARCEN-Cărturești: „Ce mai faci, scriitorule?”.

afis

Małgorzata Rejmer spune: „Am petrecut la București doi ani cu întreruperi și nu o dată m-am întors în Polonia cu ușurare. Dar apoi a început să încolțească dorul, care a crescut atât de mult că nu-l mai puteam ignora. În curând voi pleca din nou.”

Dialogul ARCEN cu scriitoarea din Polonia este moderat de către Andreea Apostu și Edmond Niculușcă, cu traducere asigurată de Alexandra Adam. Discuţia porneşte de la cartea „București. Praf și sânge” și are în vedere mai multe puncte de fascinație ale Bucureștiului.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook