20 iunie 2008

Cartea Numelor

Cartea NumelorLa Editura LEDA a apărut thrillerul „Cartea Numelor” de Jill Gregory şi Karen Tintori, bestseller internaţional. Traducerea a fost realizată de Adina şi Gabriel Raţiu. Volumul are 400 de pagini şi este cartonat, cu supracopertă.

În momentul în care o tragedie din copilărie se întoarce şi îl bântuie pe profesorul David Shepherd, acesta se află în posesia unor informaţii vitale pentru echilibrul lumii. David Shepherd descoperă Cartea Numelor ― un text antic ale cărui origini datează din timpuri biblice şi despre care se credea că a dispărut pentru totdeauna. Conform scrierilor din Cabală, cartea ascunde numele celor treizeci şi şase de suflete neîntinate din fiecare generaţie ― Cei Tainici ― a căror virtute ajută lumea să supravieţuiască. Legenda spune că, în clipa în care cei treizeci şi şase de Tainici ar pieri, lumea s-ar sfârşi… Iar cineva le doreşte moartea.

Gayle Lynds, autoare a romanului „The Last Spymaster”, a spus în New York Times: „Alertă şi fascinantă, Cartea Numelor este o lucrare încântătoare care te poartă de-a lungul continentelor şi al secolelor. De la personaje uimitoare până la legende din viaţa reală, acest roman dăinuie în amintirea cititorului.”

Kirkus Reviews descrie romanul astfel: „O intrigă complicată bazată pe evenimente istorice… o sinteză captivantă între misticism iudaic şi crime misterioase. Un thriller inteligent şi antrenant.”

Iar Library Journal spune că „Personajele construite realist şi intriga tumultuoasă se îmbină spre a crea un thriller religios fascinant.”

Jill Gregory şi Karen Tintori, a căror prietenie durează de peste două decenii, sunt coautoarele acestei cărţi. Jill Gregory a fost nominalizată de New York Times şi de USA Today drept una dintre cele mai de succes scriitoare, ce şi-a pus semnătura pe mai bine de treizeci de romane. Karen Tintori este câştigătoarea mai multor premii, iar cea mai recentă carte a sa este „Unto the Daughters”, un roman dedicat vieţii de familie.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook