18 decembrie 2007

Cartea cu bunici

Cartea cu buniciEditura Humanitas îi invită pe iubitorii de carte să ia parte miercuri, 19 decembrie 2007, ora 18:00, la Libraria Humanitas Kretzulescu (Calea Victoriei nr. 45), la o lansare deosebită: ”Cartea cu bunici” (coordonator Marius Chivu), o colecţie cu peste o sută de povestiri inedite despre bunici, inclusiv unele scrise de nume sonore din mass-media autohtonă, scriitori, lideri de opinie, comentatori şi publicişti.

La eveniment vor participa şi vor vorbi Mihaela Rădulescu, Mihaela Spineanu, Lidia Bodea, Cătălin Ştefănescu şi Marius Chivu.

Marius Chivu spune: ”Pentru că sunt oameni buni şi au păcatele lor, pentru că nu au carte şi m-au crescut bine, pentru că muncesc încă incredibil de mult pentru trupurile lor împuţinate de bătrâneţe şi boală, pentru că sunt înţelepţi şi naivi, pentru că sunt primitivi şi candizi, pentru că au intuiţii extraordinare, pentru că au cele mai frumoase amintiri şi ştiu cele mai incredibile istorii, pentru că din puţinul lor mereu mi-au dat bani să merg la mare şi să mă duc cu fetele în discotecă, pentru că mi-au făcut copilăria de vis, pentru toate astea şi pentru atâtea care se amestecă indistinct cu sentimentele cele mai intime ce nu pot fi totuşi rostite aici, am scris acest text închinat lor. Acum, că m-am făcut mare.”

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook