28 martie 2016

Care Santos vine la Bucureşti pentru aniversarea celor 10 ani ai colecţiei „Raftul Denisei”

În luna mai 2006 lua naştere „Raftul Denisei”, prima şi singura colecţie de literatură personalizată din România, coordonată de Denisa Comănescu. Printr-un portofoliu bogat, dedicat literaturii universale, cu precădere actuală, cu peste 300 de titluri apărute în decursul a 10 ani, „Raftul Denisei” a confirmat promisiunile editoarei, impunându-se ca una dintre cele mai importante colecţii de pe piaţa de carte din România.

Care Santos

Editura Humanitas Fiction marchează în 2016 aniversarea unui deceniu de literatură de cea mai bună calitate în „Raftul Denisei”. Evenimentele anului aniversar 2016 prilejuiesc întâlniri cu îndrăgiţi autori publicaţi în această colecţie. Care Santos, Alessandro Barricco, Katja Petrowskaja şi Fania Oz-Salzberger vin la Bucureşti în primăvara şi la începutul verii acestui an pentru a lansa noi volume în colecţia „Raftul Denisei”.

Anul aniversar „Raftul Denisei” debutează pe 29 martie 2016 cu un eveniment dedicat romanului „Pofta de ciocolată” al scriitoarei catalane Care Santos, recent apărut la Humanitas Fiction în traducerea realizată de Jana Balacciu Matei. Distins cu cel mai important premiu literar catalan, Premio Ramon Llull, „Pofta de ciocolată” este cel de-al treilea roman pe Care Santos îl publică în „Raftul Denisei” după bestsellerurile „Încăperi ferecate” şi „Aerul pe care îl respiri”.

Lansarea romanului „Pofta de ciocolată” are loc marţi, 29 martie 2016, de la ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu. Alături de autoare participă scriitoarele Ioana Pârvulescu şi Ioana Baldea Constantinescu, criticul literar Dana Jenaru şi traducătoarea romanului, Jana Balacciu Matei. Moderatorul serii este Denisa Comănescu, directorul general al Editurii Humanitas Fiction. Întâlnirea este urmată de o sesiune de autografe.

Accesul se face pe baza unei rezervări la numarul de telefon 021.3114001 sau la adresa de email cismigiu@humanitas.ro, în limita celor 100 de locuri disponibile, până în data de 29 martie 2016, ora 18:00.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook