15 septembrie 2014

Capcana minţii – sezonul 2

În debutul sezonului al doilea al serialului „Capcana minții” („Perception”), care are premiera luni, 15 septembrie 2014, cu două episoade difuzate de la ora 22:00, numai la Universal Channel, agenta FBI Kate Moretti (interpretată de Rachael Leigh Cook) îl roagă pe Dr. Daniel Pierce (interpretat de Eric McCormack) să determine echilibrul mintal a unui bărbat judecat din nou pentru crimă. Dar procesul ia o turnură şocantă, după ce Pierce face nişte descoperiri care pun sub semnul întrebării identitatea omului care a mai fost judecat şi cu şase ani în urmă.



În „Capcana minții”, excentricul Dr. Daniel Pierce, un profesor de neuroştiinţă care suferă schizofrenie paranoică, este recrutat de FBI pentru a ajuta la rezolvarea cazurilor complexe. Pierce cunoaşte foarte bine comportamentul uman şi înţelege perfect cum funcţionează mintea umană. Are şi o capacitate ireală de a sesiza modele şi a privi dincolo de emoţiile conştiente ale celor din jur, pentru a vedea ce se ascunde în spatele lor.

Agentul FBI Kate Moretti, fosta studentă a lui Pierce, îl roagă să o ajute la anumite cazuri. Spre deosebire de colegii ei, Kate este dispusă să privească dincolo de ciudăţeniile lui Daniel.

În viaţa acestuia mai există şi Max Lewicki (interpretat de Arjay Smith), care îi este asistent universitar. Principala lui menire e aceea de a-l ţine pe Pierce în frâu şi concentrat la ceea ce are de făcut, fie că asta înseamnă corectarea lucrărilor studenţilor sau alegerea hainelor pe care le va purta a doua zi.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook