28 mai 2015

Campionatul poveştilor

Sâmbătă, 30 mai 2015, de la ora 11:00, în Librăria Humanitas de la Cişmigiu, la „Campionatul poveştilor“, atelier de desenat şi povestit cu scriitoarea Ioana Nicolaie, copiii au întâlnire cu neastâmpăratul prichindel Habarnam, eroul a trei cărţi scrise de Nikolai Nosov şi unul dintre personajele cele mai iubite de mai multe generaţii de mici cititori.

Campionatul povestilor

S-a desprins un ciob din soare, iar acum vine cu viteză spre noi. Oare să fie adevărul sau altă născocire a lui Habarnam, cel mai vestit prichindel din Oraşul Florilor? Vă puteţi imagina ceva mai năstruşnic de atât? Îmbrăcaţi cu cele mai colorate haine din dulap, copiii de la „Campionatul poveştilor“ vor încerca să-i ţină isonul lui Habarnam, inventând poveşti şi desenând lucruri incredibile. Ce prieteni aţi avea voi printre pitici, dacă aţi fi Habarnam?

Cei mai convingători prichindei vor primi la final premii de la Koh-I-Noor şi Editura Humanitas.

La Editura Humanitas au fost publicate volumele „Aventurile lui Habarnam şi ale prietenilor săi”, „Habarnam în Oraşul Soarelui” şi „Habarnam pe Lună”, dar şi audiobookul „Aventurile lui Habarnam”, în lectura lui Marian Râlea.

„Campionatul poveştilor“ este un proiect care a început să existe încă de la apariţia Librăriei Humanitas de la Cişmigiu. Conceptul e al unui concurs în care două sau mai multe echipe se luptă, plecând de la eroii unei cărţi, să câştige premiile puse în joc. Cele două sau trei probe pe care trebuie să le treacă sunt de imaginaţie, creativitate, expresivitate corporală, gestică, dar şi de desen. Cum fiecare copil e un mare artist, doar să fie ajutat să se exprime, se pot obţine deseori lucruri uimitoare.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook