8 februarie 2018

Călători

De pe cele mai frumoase meleaguri din Islanda, călătorim alături de trupa Phaser în videoclipul celui mai recent single – “Călători”. Filmările și editarea video au fost realizate de Sebastian Maru Films din Timișoara, muzica și textul aparțin trupei, iar masterizarea a fost asigurată de George Hora și Studio66.



Membrii trupei declară:

Călătoriile sunt cele mai puternice experiențe din viața noastră. Ele nu înseamnă doar șansa de a descoperi lumea prin locuri noi sau exotice, sunt și ocazia perfectă de a învăța lucruri noi și surprinzătoare despre noi înșine.

Lansat alături de MediaPro Music & Universal Music România, videoclipul a fost filmat în toamna anului trecut în Islanda și surprinde mai multe locații inedite.

Cei de la Phaser adaugă:

Nu am avut un scenariu propriu zis, dar am dorit să creăm un clip cu un impact vizual puternic. Nu a fost ușor, a trebuit să parcugem foarte mulți kilometri în fiecare zi de filmări, iar clima islandeză nu e cea mai prietenoasă. Totuși, peisajele și culorile sunt extraordinare și credem că a meritat.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook