26 septembrie 2014

Cafeneaua lui Alex. Ştefănescu

Marţi, 30 septembrie 2014, de la ora 18:30, Editura All invită publicul să se împrietenească cu literatura română şi cu oamenii cărţilor şi ai gândurilor frumoase la Cafeneaua lui Alex. Ştefănescu.

Evenimentul, găzduit de Librăria Bastilia din Bucureşti (Piaţa Romană, nr.5), îi are ca invitaţi pe scriitorul Vlad A. Popescu, autorul cărţii „Viaţa face toţi banii” şi pe psihologa Gigi Ghinea. Tema primei ediţii: Cât e de frumoasă viaţa?

Se discută despre rolul literaturii în viaţa noastră, despre importanţa lecturii şi necesitatea scrisului, iar actriţa Anca Bejenaru lecturează un fragment din cartea „Viaţa face toţi banii„, apărută la Editura All, în colecţia Strada Ficţiunii. Alexandru Semeniuc, elev la Colegiul de Muzică „George Enescu”, susţine un moment artistic la vioară.

Viorel Zaicu, director editorial la Editura All, declară:

Iubitorii de literatură ocolesc autorii români, şi nu o fac întotdeauna pe bună dreptate. De multe ori îi judecă greşit, fără a se obosi să le citească scrierile. Am vrea să stabilim un contact permanent între cititori şi autorii români, care să-i facă şi pe unii şi pe alţii să fie mai atenţi la aşteptările celorlalţi. Mă bucur că cei la care am apelat pentru a da viaţa acestor evenimente au fost bucuroşi de convocare. Cafeneaua lui Alex. are înainte un drum lung şi mulţi oameni de împrietenit.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook