4 aprilie 2016

București. No Man’s Land

Pe 7, 14, 21 aprilie 2016, de la ora 19:00, la Grand Hôtel du Boulevard, ARCEN prezintă tabloul celor mai stringente probleme ale orașului București şi dezbate soluțiile și modul în care se pot rezolva urgențele unui oraș în paragină, lăsat la voia întâmplării, al nimănui.

Bucureşti

În următoarele trei săptămâni, la Grand Hôtel du Boulevard – un exemplu de restaurare și de salvare a patrimoniului orașului, se dezbat trei teme care ar trebui să se afle pe agenda electorală a fiecărui candidat la Primăria Bucureștiului:

  • 7 aprilie – transport, mobilitate și spațiu public;
  • 14 aprilie – patrimoniu, urbanism și cutremure;
  • 21 aprilie – spații verzi, poluare și mediu.

Pe 7 aprilie vorbesc Catiușa Ivanov (jurnalist HotNews) și arhitecții Maria Duda, Matei Bogoescu și Lidia Rățoi, iar dialogul este moderat de Edmond Niculușcă.

În București, spațiul e compromis, iar patrimoniul e pe cale de dispariție. Trotuarul e parcare, pista de biciclete e traseu cu obstacole, spațiul verde e mâncat de asfalt și de clădiri ilegale. Amenințări apar și de la nivelurile superioare, nu numai estetice, ci și concrete: cade tencuiala, gheața, ori balconul. Se închid săli de cinema și de teatru, apar buline roșii, de rău augur, iar viața locuitorilor orașului stă sub semnul norocului.

Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare, în limita locurilor disponibile, completând un formular. Rezervarea se face nominal, o singură dată, și nu necesită confirmare. Pentru a rezerva mai multe locuri, trebuie să înregistrați mai multe nume. Repetarea aceluiași nume nu este luată în considerare ca o rezervare multiplă.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook