7 februarie 2011

Bon Jovi va concerta pentru prima oară în România

La cererea publicului din România, Bon Jovi a adăugat Bucureştiul pe harta turneului european din 2011. Locaţia va fi Piaţa Constituţiei din Bucureşti, iar show-ul va avea loc pe 10 iulie 2011.



Turneul formaţiei Bon Jovi din 2011 are un început promiţător, după succesul avut în 2010, fiind formaţia cu cele mai mari încasări conform Billboard şi Pollstar, un titlu dobândit pentru a doua oară în doar trei ani. Formaţia va concerta în Statele Unite, Canada şi în Europa. La nivel global, câştigătoarea premiului Grammy a vândut peste 125 de milioane de albume şi a susţinut mai mult de 2,700 de concerte în peste 50 de ţări pentru 35 de milioane de fani.

„Bon Jovi Greatest Hits” a debutat pe locul 1 în întreaga lume în luna noiembrie 2010, albumul conţinând o retrospectivă a ultimilor trei decenii, atingând cele mai înalte poziţii în topuri. Albumul a vândut mai multe copii în prima săptămână de la lansare, decât „Cross Road”, album lansat în 1994, care a vândut peste 21 de milioane de copii. Anterior, turneul „Lost Highway Tour” a reprezentat turneul numărul 1 în 2008. După trei decenii de carieră incredibilă, formaţia Bon Jovi va delecta live şi publicul din România.

Pentru mai multe informaţii puteţi vizita site-ul oficial www.BonJovi.com.

bon-jovi.jpg

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook