1 ianuarie 2018

Bilanţul anului 2017

Începem un nou an şi îi tragem linia de total celui din urmă.

2017 a fost un an excelent pentru Citatepedia. După o perioadă de stagnare, care sugera că a atins maximul posibil, audienţa a crescut la cote greu de imaginat pentru un site cultural-literar românesc: peste 600.000 de vizitatori diferiţi într-o lună, 32.530 de vizitatori diferiţi într-o singură zi. Procentual, creşterea este de circa 20% faţă de anul anterior. Rămâne foarte interesant de urmărit în ce măsură acest trend se va menţine în 2018.

Creşterea de conţinut la Citatepedia.ro a fost şi ea spectaculoasă: 31.000 de înregistrări, mult peste anii precedenţi. Principalul motor al acestei creşteri a fost Cornelia Georgescu, urmată de Micheleflowerbomb (care rămâne principala participantă per total, cu 54.000 de adăugări), Veronica Şerbănoiu şi Simona Enache. Mulţumiri atât lor, cât şi sutelor de participanţi.

Pe partea internaţională, numărul limbilor a crescut la 42. În toate limbile, baza de date a ajuns la peste 873.000 de înregistrări, cu 280.000 mai mult decât acum un an.

În 2017, familia Citatepedia s-a mai mărit cu un prichindel: Intercogito.ro. Este proiectul nostru prin care promovăm cultura română în lume, valorificând experienţa pe care o avem.

Am mai făcut multe altele: cărţi la editura Digital Unicorn, parteneriate pentru diferite evenimente, dezvoltarea proiectului de angajare a persoanelor cu dizabilităţi etc.

Ce urmează? Avem în vedere o dezvoltare a a activităţii în 2018. Lucrăm de ceva vreme la mai multe proiecte noi, dar cum nu ne place să ne lăudăm cu ce nu e gata, rămâne să aşteptaţi lansările.

Să aveţi un an plin de inspiraţie!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 4 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook