14 septembrie 2016

Berzele

Unul dintre cei mai de succes artişti pop din România, cu o carieră remarcabilă în industria muzicală, unde s-a afirmat în calitate de muzician, producător şi entertainer, Smiley, debutează în dublajul de animaţie din 23 septembrie 2016, atunci când publicul îl poate auzi împrumutându-i vocea porumbelului Toady, din noua aventură animată „Berzele” („Storks”).



Berzele aduc bebeluşii la părinţi… sau cel puţin aşa făceau. Acum livrează colete pentru compania globală Cornerstore. Junior, cea mai silitoare barză din companie, urmează să fie promovat când, din greşeală, activează maşina de făcut bebeluşi, aducând pe lume o fetiţă absolut adorabilă. Disperat să livreze mica minune înainte să afle şeful de eroare, Junior pleacă într-o expediţie neautorizată alături de prietenul său Tulip, singurul om de pe Muntele Berzelor. Călătoria iniţiatică nu va duce doar la întregirea unei familii, ci le va ajuta pe berze să revină la adevărata lor misiune pe Pământ.

Celebrul antrenor de la „Vocea României”, Andrei Tiberiu Maria alias Smiley, declară despre experienţa dublajului şi rolul său din „Berzele”:

E prima oară când dublez un personaj de desene animate. E foarte greu să îţi dai seama că e vocea mea în desene pentru că a fost nevoie să caut o tonalitate care să se potrivească cu faţa porumbelului şi pe care a trebuit să o şi păstrez pe toată durata desenului.

Aventura animată „Berzele” îi prezintă în distribuţia versiunii originale pe: Andy Samberg, Katie Crown, Kelsey Grammer, Jennifer Aniston, Ty Burrell, Keegan-Michael Key, Jordan Peele şi Danny Trejo. Personajul lui Smiley, Toady, este interpretat în versiunea originală de Kramer Glickman.

Regizat de Nicholas Stoller şi de către nomnalizatul la Premiile Oscar Doug Sweetland, după un scenariu semnat de Stoller, „Berzele” îl au ca producător pe Brad Lewis şi pe Nicholas Stoller. Animaţia este asigurată de Sony Pictures Imageworks.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook