13 februarie 2018

Aş putea

Tânăr, carismatic și ambițios, Andrei Bănuță este pregătit să demonstreze că are atributele necesare pentru a-și găsi locul în muzica românească. Artistul lansează primul single din carieră – „Aș putea”. Piesa a fost compusă în studioul Famous Production, de către Șandor Biro, iar videoclipul a fost regizat de către Alex Ceaușu și filmat la malul Mării Negre, la începutul lui 2018.



Andrei Bănuță declară:

Sunt un puști, dintr-un orașel mic de la malul mării. Încă de la 5 ani, mi-am descoperit vocația, am început să studiez muzica, din ce în ce mai mult, pentru ca astăzi, adolescentul de 19 ani care am devenit, între timp, să poată să-și implineasca visul! „Aș putea” vine ca primul meu semnal caătre public, către voi, cei care îmi veți asculta și aprecia munca!

Andrei adaugă:

Am încercat să găsesc o piesă în care să mă regăsesc și ca mesajul ei să reprezinte o situație pe care am trăit-o! Sub îndrumarea domnului Alexandru Mihai și a lui Șandor Biro, am reușit să aduc astăzi în fața voastră, piesa „Aș putea”, o piesă creată și interpretată sincer!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

One thought on "Aş putea"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook