31 mai 2018

Aş da

După o lungă perioadă în care Alina a preferat să țină departe de ochii tuturor relația pe care o are cu iubitul ei, dar și sentimentele pentru acesta, artista s-a decis să îi facă cea mai sinceră declarație de dragoste, în cel mai frumos și autentic mod, prin muzică. Alina lansează un nou single, „Aș da”, piesa prin care a dorit să redea povestea pe care o trăiește alături de partenerul său.



Alina mărturisește:

Eram într-o seară acasă în fața pianului și, dintr-o joacă, am compus refrenul acestei piese. „Aș da” este o melodie extrem de personală, este una din cele mai sincere piese pe care le-am scris, dar și una din cele mai frumoase declarații pe care le-am făcut. Sunt sentimentele mele puse în versuri, sentimente atât de puternice pe care le poți compara cu dragostea mea pentru muzică. Ceea ce m-a inspirat este povestea de dragoste pe care o trăiesc în prezent alături de Edi. O dată ce am știut despre ce va fi piesa, versurile au venit de la sine.

Așa cum era de așteptat, Alina a preferat ca prima persoană care ascultă piesa să fie chiar cea căreia i-o și dedică. Artista completează:

Iubitul meu a fost prima persoană care a ascultat piesa, după ce am finalizat-o. A fost plăcut impresionat de rezultat pentru că nu se aștepta ca ideea pe care eu o cântam în seara respectivă acasă, să înflorească în maniera asta.

Am simțit să scriu despre povestea noastră, pentru că sunt convinsă ca toți la un anumit punct al vieții noastre iubim atât de intens încât simțim că am putea da ce ne e mai drag nouă, în cazul meu, muzica. Bineînțeles, metaforic vorbind, dar consider că atât timp cât un om te iubește, te iubește pentru ceea ce ești și ceea ce iubești, iar el nu ți-ar cere niciodată să renunți la acele lucruri.

Alina pregătește și alte surprize muzicale personale pentru fanii săi, în perioada următoare, și își dorește ca, prin intermediul muzicii, aceștia să o cunoască din ce în ce mai mult.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook