27 iulie 2010

Arta fericirii în secolul XXI

Arta fericirii în secolul XXILa Editura Paralela 45 a apărut „Arta fericirii în secolul XXI” de Dr. Carmen Todor, o carte care, în capitole scurte şi sintetice, prezintă ceea ce alte cărţi spun în sute de pagini.

Grăbiţi, stresaţi, preocupaţi… Acesta este modul actual de a trăi. Ne mai interesează fericirea?… Ne mai gândim la noi – cine suntem, încotro mergem şi cum ar trebui să trăim?
Chiar dacă vrem… mai avem timp să învăţăm despre fericire?

Arta fericirii în secolul XXI” este o carte care sintetizează mulţi ani de experienţă şi în care se regăsesc, esenţializate, ceea ce ar putea fi reperele noastre pe drumul către fericire. Cum gândesc, cum reacţionează, ce atitudine au oamenii care îşi construiesc viaţa în jurul ideii de împlinire şi fericire? Fericirea este o artă, iar cel care o stăpâneşte este un magician al timpurilor moderne.

Dr. Carmen Todor locuieşte în Cluj, este medic psihiatru, trainer şi coach. Se ocupă de mulţi ani cu studiul dezvoltării potenţialului uman, iar concluzia ei le dă dreptate anticilor: nu se poate face nimic fără autocunoaştere. Susţine variate cursuri şi seminarii, formări de programare neurolingvistică (NLP), coordonează grupuri de dezvoltare personală, scrie cărţi şi articole. Este preşedintele Societăţii Române de Coaching şi este membru al mai multor organizaţii de profil al căror scop este totuşi unul singur: (re)descoperirea şi promovarea unui mod înţelept şi autentic de a trăi care, implicit, ne face mult mai eficienţi şi mai creativi.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

2 thoughts on "Arta fericirii în secolul XXI"

  1. Alina spune:

    Am citit si eu cartea si mi se pare extraordinara. E o carte foarte usor de citit, care trezeste in noi foarte multe intrebari dar ne da si o multime de raspunsuri. Consider ca aceasta carte ajunge in mainile cititorilor intr-un moment foarte potrivit(data fiind conjuctura psihosociala) si ne reaminteste care sunt, in esenta, elementele cele mai importante care ne pot construi fericirea.O recomand cu caldura tuturor!

  2. Florin spune:

    Sunt de acord, e o carte foarte buna care trebuie citita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook