21 noiembrie 2016

Aromă de iarnă

Ana Baniciu revine în atenţia noastră cu un nou single. Fosta componentă a trupei Lala Band lansează o piesă emoţionantă cu un mesaj puternic, o piesă ce reflectă una dintre experienţele pe care Ana le-a trăit de curând. „Aromă de iarnă” este o piesă emoţionantă care înfăţişează o poveste de dragoste nefericită, o poveste în care sentimentele sunt trădate. Tânăra artistă şi-a pus toate trăirile legate de această experienţă pe hârtie şi ne-a oferit o piesă de stare.



Ana Baniciu spune:

Este o experienţă reală, trăită de mine, o experienţă pe care am reuşit să o pun în muzică, alături de Andi Bănica şi cei de la Quantum music! Este prima poveste din şirul de melodii care urmează. Pentru mine este un nou început muzical pentru că am început să îmi şi compun muzica ceea ce înseamnă că de acum înainte am să lansez doar poveşti sincere, cântate din suflet. „Aromă de iarnă” este o melodie specială şi abia aştept să ajungă la public.

Versurile piesei au fost compuse de tânără artistă alături de Andi Bănica şi de echipa Quantum Music. Ana Baniciu şi-a transpus sentimentele şi emoţiile într-un clip de poveste, realizat cu ajutorul regizorului Michael Mircea.

Tânăra artistă declară:

Videoclipul a fost filmat în interior, într-un decor intim, în care am reuşit să aducem „Aromă de iarnă” cu ajutorul lui Andi Bănica şi al lui Michael Mircea. Am norocul de a lucra cu oameni frumoşi, cu oameni care au încredere în mine, oameni cu o energie faina. Împreună am reuşit să transmitem firul poveştii prin intermediul piesei şi clipului.

baniciu

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook